nazad na vrh

Vučić najavio da će se država majke mi, ne stvarno bez zezanja, ne ložim vas, obračunati sa kriminalom

BEOGRAD, 20. oktobar 2020, (Njuz) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će se država, majke mi, ne stvarno ljudi ovog puta bez zezanjam, evo kunem se ovog puta, obračunati sa kriminalom jedan dan od nedelje, saznaje Njuz.

U obraćanju naciji na svom Instagram nalogu, predsednik je saopštio da “evo tu me seci ako ovog puta to i ne uradimo”.

– Srbija će, sada vas stvarno ne ložim, ući u odlučujuću borbu sa kriminalom. Evo vidite i prste nisam prekrstio, pogledajte slobodno i pertle su mi odvezane, nema laži, nema prevare – saopštio je predsednik Vučić.

– Odlučujuću borbu protiv svih mafijaša koji misle da su nedodirljivi, započećemo u ponedeljak, možda u utorak, najdalje u sredu, ali svakako jedan dan od nedelje. Eventiualno od prvog – rekao je predsednik.

Kako nezvanično saznaje Njuz, u srpskom podzemlju vlada panika, jer kako navode brojni kriminalnci, predsednik prethodnih dvadesetak puta kada je najavljivao odlučujuću borbu protiv mafije, nikad još nije zvučao ovoliko odlučno.

– Mislio sam u početku da blefira, ali sam shvatio da se ne zeza kad je rekao “evo jezik pregrizao ako lažem” – izjavio je jedan kriminalac, koji je tražio da ostane anoniman.
Nenad Milosavljević
Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Ha, ha, ovo je kao samoubistvo iz zasede…

  2. Pa u Srbiji su poznate situacije kad je brat udario na brata. Istorija nas uči da su bile krvave i nisu kratko trajale. A poznata je i izreka ,,narod koji ne uči iz svoje istorije, osudjen je da je ponavlja!

  3. Obračun u stilu: Meni pripada ovo, a vama ono.

  4. …сем тога, а ради повећања ефикасности и смањења трошкова Владе, убудуће ће Министарство трговине оружјем и наркотицима, Министарство спортског намештања резултата, Министарство пољопривреде биљака ваневропског порекла као и Министарство за поправку нових аутопутева, бити интегрисано у новоосновано Министарство за мафију. Нови Министар неће радити за плату, већ за проценат, као и до сада, што је све у свему вин-вин ситуација, а биће уведен у дужност чим пронађе личну карту.

  5. Sam đavo 👿 se javio da će od ovog trenutka postati častan i pošten, tragikomedija uživo.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix