njuz-autor

AUTOR: urednistvo

20. okt. 2020

Vučić najavio da će se država majke mi, ne stvarno bez zezanja, ne ložim vas, obračunati sa kriminalom

BEOGRAD, 20. oktobar 2020, (Njuz) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će se država, majke mi, ne stvarno ljudi ovog puta bez zezanjam, evo kunem se ovog puta, obračunati sa kriminalom jedan dan od nedelje, saznaje Njuz.

U obraćanju naciji na svom Instagram nalogu, predsednik je saopštio da “evo tu me seci ako ovog puta to i ne uradimo”.

– Srbija će, sada vas stvarno ne ložim, ući u odlučujuću borbu sa kriminalom. Evo vidite i prste nisam prekrstio, pogledajte slobodno i pertle su mi odvezane, nema laži, nema prevare – saopštio je predsednik Vučić.

– Odlučujuću borbu protiv svih mafijaša koji misle da su nedodirljivi, započećemo u ponedeljak, možda u utorak, najdalje u sredu, ali svakako jedan dan od nedelje. Eventiualno od prvog – rekao je predsednik.

Kako nezvanično saznaje Njuz, u srpskom podzemlju vlada panika, jer kako navode brojni kriminalnci, predsednik prethodnih dvadesetak puta kada je najavljivao odlučujuću borbu protiv mafije, nikad još nije zvučao ovoliko odlučno.

– Mislio sam u početku da blefira, ali sam shvatio da se ne zeza kad je rekao “evo jezik pregrizao ako lažem” – izjavio je jedan kriminalac, koji je tražio da ostane anoniman.
Nenad Milosavljević
 1. scoby kaže:

  Ha, ha, ovo je kao samoubistvo iz zasede…

 2. Milan (nisam odavde) kaže:

  Pa u Srbiji su poznate situacije kad je brat udario na brata. Istorija nas uči da su bile krvave i nisu kratko trajale. A poznata je i izreka ,,narod koji ne uči iz svoje istorije, osudjen je da je ponavlja!

 3. ZOINMIHAILO kaže:

  Obračun u stilu: Meni pripada ovo, a vama ono.

 4. Баш Рђа kaže:

  …сем тога, а ради повећања ефикасности и смањења трошкова Владе, убудуће ће Министарство трговине оружјем и наркотицима, Министарство спортског намештања резултата, Министарство пољопривреде биљака ваневропског порекла као и Министарство за поправку нових аутопутева, бити интегрисано у новоосновано Министарство за мафију. Нови Министар неће радити за плату, већ за проценат, као и до сада, што је све у свему вин-вин ситуација, а биће уведен у дужност чим пронађе личну карту.

 5. Vladimir Nikolic kaže:

  Sam đavo 👿 se javio da će od ovog trenutka postati častan i pošten, tragikomedija uživo.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *