Naši ljudi, kada povuku vodu, sa ponosom će moći da kažu da imaju isti osećaj kao da su vodu povukli u Švajcarskoj ili Nemačkoj
njuz-autor

AUTOR: urednistvo

26. jun. 2019

Vučić najavio da će Srbija u 2020. godini izgraditi više kilometara kanalizacije nego Nemačka

BORČA, 26. jun 2019, (Njuz) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obećao je prilikom posete Borči da će u našoj zemlji tokom 2020. godine biti izgrađeno više kilometara kanalizacije nego u Nemačkoj.

Vučić je tom prilikom najavio da će Srbija uskoro postati lider u Evropi kada je u pitanju izgradnja kanalizacione mreže.

– Kanalizacioni saobraćaj u Srbiji i dalje nije potpuno razvijen i ne zadovoljava naše kapacitete, ali mi svakog dana pravimo nove kilometre kanalizacione mreže i nastavićemo da radimo na tome. Pre samo sedam godina imali smo dvostruko manje izgrađenih kilometara kanalizacije od Hrvatske, a ja očekujem da ćemo se već do kraja ove godine približiti Nemačkoj u toj kategoriji. Mi sada zbog suficita u budžetu imamo mnogo više novca koji možemo da ulažemo u kanalizacije i videćete da ćemo u toku sledeće godine izgraditi više kilometara kanalizacije nego jedna Nemačka – istakao je Vučić.

– Naš cilj je da imamo najmodernije kanalizacije u Evropi, da kanalizacijom privučemo strane turiste, da dolaze u Srbiju zbog njih, i da sutra naši ljudi, kada povuku vodu, sa ponosom mogu da kažu da imaju isti osećaj kao da su vodu povukli u Švajcarskoj ili Nemačkoj. Mi želimo da u budućnosti naša zemlja bude prepoznatljiva po kanalizacijama i da, kada jednog dana više ne budem na vlasti, prva asocijacija na moje ime i na ovaj period, bude upravo kanalizacija – istakao je predsednik.

Vučić je naglasio da će redovno obilaziti radove na svakoj kanalizaciji, kao i da će lično pustiti u rad svaku izgrađenu kanalizaciju.

Viktor Marković

  1. Ja kaže:

    Ma idemo.korak dalje od Nemacke. Nas metro.ce ici kroz kanalizacione cevi, i nece to biti vagoni.nego podkanalizacionice.

  2. milan (nisam odavde) kaže:

    A onda su ga ministar zdravlja i ministar finansija obavestili da ni oni ni bog otac nemaju pojma gde nestaše tolke pare iz budžeta, te da stiša strasti. On ih je upozorio da to ionako samo predizborno obećanje i da za to pare nisu bitne! ,,Palilo dosad, što ne bi i dalje” – rekao je!

  3. Баш Рђа kaže:

    Задужбина “владара” који је засрао све чега се дохватио и треба да буде нешто што најтачније описује његов лик, карактер и дело: вучићева клоака максима.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *