njuz-autor

AUTOR: urednistvo

16. dec. 2020

Vučić najavio da će svakog jutra od pola 6 primati pacijente i vakcinisati ih u Predsedništvu

BEOGRAD, 16. decembar 2020, (Njuz) –  Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da će uskoro početi lično da vakciniše građane Srbije koji žele da prime vakcinu protiv korone. On je tom prilikom najavio da će prijem i vakcinacija građana biti organizovana u Predsedništvu svakog jutra od pola 6.
-Prve količine vakcina imaćemo pre kraja godine, kada ću i početi da vakcinišem građane. Neophodno je samo da se svi koji žele da se vakcinišu prijave telefonom dan ranije kako bi bili ubačeni na spisak, kao i da navedu koju vakcinu žele da prime. Pre nego što počne primena vakcina ja ću lično primiti svaku od njih da bih se uverio da su bezbedne za upotrebu – objasnio je Vučić.
-Čas ruskog sam pomerio na pola 9 kako bih stigao da vakcinišem što veći broj građana, a ako bude trebalo preskočiću i januarski ispitni rok pošto je vakcinacija prioritet. Građane ću vakcinisati i van Beograda, za sada je plan da to bude najmanje tri puta nedeljno, samo je ostalo da vidimo da li će to biti pre ili posle termina u Predsedništvu. Želeo bih samo da istaknem da ću pored davanja vakcina raditi i pregled zainteresovanih pacijenata – rekao je predsednik Srbije.
Vučić je dodao da je, zahvaljujući ugledu koji Srbija sada ima u svetu zbog uspešne borbe protiv korone, nekoliko lidera velikih svetskih sila najavilo da će se prijaviti za vakcinisanje u Predsedništvu, ali da će naši građani imati prioritet.
Nenad Milosavljević
 1. voya montoya kaže:

  Naravno, bake i deke bice vakcinisani od 3 do 5 izjutra …!! Prednost ce imati Tramponostalgicari…

 2. Milan (nisam odavde) kaže:

  Vakcinisanje će direktno biti uključeno u sve mreže sa nacionalnom frekvencijom, kako ne bi smanjilo pojavljivanje predsednika na TV ekranima!

  1. Никола К. kaže:

   БравооО!!! Свака час’!

 3. Никола К. kaže:

  Е ово је Патријотизам мишеви!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *