nazad na vrh

Vučić najavio da će svakog jutra od pola 6 primati pacijente i vakcinisati ih u Predsedništvu

BEOGRAD, 16. decembar 2020, (Njuz) –  Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da će uskoro početi lično da vakciniše građane Srbije koji žele da prime vakcinu protiv korone. On je tom prilikom najavio da će prijem i vakcinacija građana biti organizovana u Predsedništvu svakog jutra od pola 6.
-Prve količine vakcina imaćemo pre kraja godine, kada ću i početi da vakcinišem građane. Neophodno je samo da se svi koji žele da se vakcinišu prijave telefonom dan ranije kako bi bili ubačeni na spisak, kao i da navedu koju vakcinu žele da prime. Pre nego što počne primena vakcina ja ću lično primiti svaku od njih da bih se uverio da su bezbedne za upotrebu – objasnio je Vučić.
-Čas ruskog sam pomerio na pola 9 kako bih stigao da vakcinišem što veći broj građana, a ako bude trebalo preskočiću i januarski ispitni rok pošto je vakcinacija prioritet. Građane ću vakcinisati i van Beograda, za sada je plan da to bude najmanje tri puta nedeljno, samo je ostalo da vidimo da li će to biti pre ili posle termina u Predsedništvu. Želeo bih samo da istaknem da ću pored davanja vakcina raditi i pregled zainteresovanih pacijenata – rekao je predsednik Srbije.
Vučić je dodao da je, zahvaljujući ugledu koji Srbija sada ima u svetu zbog uspešne borbe protiv korone, nekoliko lidera velikih svetskih sila najavilo da će se prijaviti za vakcinisanje u Predsedništvu, ali da će naši građani imati prioritet.
Nenad Milosavljević
Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
Tagovi:
  1. Naravno, bake i deke bice vakcinisani od 3 do 5 izjutra …!! Prednost ce imati Tramponostalgicari…

  2. Vakcinisanje će direktno biti uključeno u sve mreže sa nacionalnom frekvencijom, kako ne bi smanjilo pojavljivanje predsednika na TV ekranima!

  3. Е ово је Патријотизам мишеви!

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix