nazad na vrh

Vučić najavio da će svakom penzioneru u Srbiji lično rešiti ukrštene reči

BEOGRAD, 27. septembar 2018, (Njuz) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će u narednom periodu lično posetiti svakog od 1.720.435 penzionera i da će ovu posetu iskoristiti da svakome od njih reši ukrštene reči.

Kako saznaje Njuz, Vučić oseća veliku zahvalnost zbog podrške penzionera pa je dugo smišljao kako da im se revanšira.

– Predsednik će od pet ujutru posećivati penzionere i pomoći im da reše sva pitanja u ukrštenim rečima na koja možda nemaju odgovor, poput “najveći srpski novinar šest slova ‘s’ pa nema pa ‘r’, pa poslednja tri nema” ili “najveći lopov u srpskoj istoriji”, ‘đ’, pa nema, pa ‘las’ – otkriva nam izvor iz predsedništva, koji je tražio da ostane anoniman.

On je izjavio da ovo nije kraj Vučićevom pomaganju penzionerima i da ni oni koji ne vole ukrštenice neće biti zapostavljeni.

– Predsednik je spreman da svim penzionerima koji na Kalemegdanu igraju šah pomogne oko otvaranja, kao i da zajedno sa penzionerima nahrani sve vrapce u parkovima – otkriva naš sagovornik.

Marko Dražić

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. A onda će, na kraju, sazvati odbor stranke kojoj ne pripada po ustavu i priznati da nije očekivao da su ukrštene reči toliko komplikovane i sa žaljenjem, mora konstatovati da nije imao rešenje. Neće propustiti da kaže da su mu penzioneri podmetnuli posebno teške ukrštene reči, koje sami nisu uspeli da razreše, pa iako je on dao sve od sebe, oni su krivi što što do rešenja nije došlo!

  2. Добро, шах … А шта је са онима који играју го? Хоће ли он и са њима да игра…?

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix