Predsednik Srbije je ponovo obradovao građane
njuz-autor

AUTOR: urednistvo

11. okt. 2021

Vučić najavio da će u Srbiju dovesti prvu fabriku keksa i bombona

BEOGRAD, 11. oktobar 2021, (Njuz) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će Srbija uskoro dobiti prvu fabriku keksa i bombona.

On je naveo će deca, ali i odrasli u našoj zemlji već od sledeće godine moći da uživaju u ovim do sada potpuno nepoznatim poslasticama.

– Dugo smo radili na ovome i najzad će Srbija biti na mapi zemalja u kjojoj se prave keksevi i bombone. Ime proizvođača još ne mogu da otkrijem, samo ću reći da su bili zainteresovani isključivo za Srbiju, a ne za neku drugu zemlju – izjavio je predsednik.

Prema njegovim rečima, bombone i keksevi su samo jedna od stvari koje su postale dostupne u Srbiji u vreme mandata Srpske napredne stranke.

– Nedavno smo doveli čokolade u Srbiju, ali nećemo tu stati! Samo želim da ljudi znaju, od sledeće godine moći će da jedu tvrde bombone, gumene bombone, punjene bombone, karamele, penaste bombone, svilene bombone, napolitanke, medenjake, biskvite, ptiber, čajne kolačiće…i to je tek početak. U budućnosti možete da očekujete da ćemo dovesti i fabrike sokova, piva, razna čuda. Srbija pobeđuje! – naveo je Vučić.

On je na kraju dodao da država i proizvođač još nisu odlučili na kojoj će se lokaciji fabrika nalaziti, ali da su to “slatke muke”.

Nenad Milosavljević

  1. Баш Рђа kaže:

    Била једна што је народу кад поскупео лебац саветовала да једу колаче, не знам шта се после десило са њом :) Да Бог да ти се најели наполитанки за ту душу продану покварену!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *