nazad na vrh

Vučić najavio da će u Srbiju dovesti prvu fabriku keksa i bombona

YouTube
Predsednik Srbije je ponovo obradovao građaneFOTO: YouTube

BEOGRAD, 11. oktobar 2021, (Njuz) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će Srbija uskoro dobiti prvu fabriku keksa i bombona.

On je naveo će deca, ali i odrasli u našoj zemlji već od sledeće godine moći da uživaju u ovim do sada potpuno nepoznatim poslasticama.

– Dugo smo radili na ovome i najzad će Srbija biti na mapi zemalja u kjojoj se prave keksevi i bombone. Ime proizvođača još ne mogu da otkrijem, samo ću reći da su bili zainteresovani isključivo za Srbiju, a ne za neku drugu zemlju – izjavio je predsednik.

Prema njegovim rečima, bombone i keksevi su samo jedna od stvari koje su postale dostupne u Srbiji u vreme mandata Srpske napredne stranke.

– Nedavno smo doveli čokolade u Srbiju, ali nećemo tu stati! Samo želim da ljudi znaju, od sledeće godine moći će da jedu tvrde bombone, gumene bombone, punjene bombone, karamele, penaste bombone, svilene bombone, napolitanke, medenjake, biskvite, ptiber, čajne kolačiće…i to je tek početak. U budućnosti možete da očekujete da ćemo dovesti i fabrike sokova, piva, razna čuda. Srbija pobeđuje! – naveo je Vučić.

On je na kraju dodao da država i proizvođač još nisu odlučili na kojoj će se lokaciji fabrika nalaziti, ali da su to “slatke muke”.

Nenad Milosavljević

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
Tagovi:
  1. Била једна што је народу кад поскупео лебац саветовала да једу колаче, не знам шта се после десило са њом :) Да Бог да ти се најели наполитанки за ту душу продану покварену!

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix