Vučić uveren da bi njegovi prethodnici koristili kaskadere / FOTO: Tanjug
njuz-autor

AUTOR: Soko Sokolovic

03. aug. 2016

Vučić najavio da neće koristiti kaskadere za čitanje ekspozea

BEOGRAD, 3. avgust 2016, (Njuz) – Mandatar za sastav nove vlade Srbije Aleksandar Vučić rekao je da za čitanje ekspozea neće koristiti kaskadere, već da će sam pročitati svih 450 strana.

On je napomenuo da je svestan opasnosti kojoj se izlaže, ali da sebi ne bi mogao da oprosti ukoliko neko drugi strada tokom tog poduhvata.

– Ne pada mi na pamet da kaskaderi to rade umesto mene. Mnogi su mi savetovali da to ne radim, da je suviše rizično, podsećali su me na to da je tokom samog pisanja povređeno nekoliko ljudi, ali sam svima rekao da se ne plašim i da nema toga što neću uraditi da bi građani Srbije živeli normalno i pristojno – istakao je Vučić.

– Meni bi bilo najlakše da sam čitanje prepustio kaskaderima, kao što bi to uradili neki iz prethodne vlade, ili one vlade pre nje, oni koji samo znaju da kritikuju, da upiru prstom i da se podsmevaju. Znate, to su oni ljudi kojima ni u ludilu ne bi palo na pamet da napišu ekspoze na 450 strana, ili da ga čitaju i 15 sati ako treba – rekao je manatar.

Vučić je rekao i da on tokom pisanja ekspozea nijednom nije otišao u toalet, kao i da čitanje neće prekidati zbog odlaska u toalet.

-Sve su to slatke muke jer znam da to radim zbog budućnosti naše zemlje – dodao je on.

Soko Sokolović

 1. Рубљов kaže:

  Али ћу зато ја ангажовати каскадере кад овај несрећник буде читао свој викенд љубавни роман из едиције “Екстаза”…Ево, узећу каскадере из ваљевског снс-а, са све градоначелником на челу…Каскадерска фирма пар екселанс, заводљивог имена “Хипнотисана гомила”, нека они слушају и гледају монодраму ” Све што је глупо и ружно дуго траје” уместо мене.
  П.С.
  Знате ли које следећи добитник НИН-ове награде?
  ‘Ајде да се кладимо да знате…Награђену књигу ће аутор наглас ишчитати баш пред само заседање жирија, па ће оставити најдубљи утисак на исти…

 2. scoby kaže:

  A baš je mogao minister Yulin da se istakne u ulozi kaskadera. Onih 5 – 6 Yulina koje on sublimira, mogli su bez problema da podele ceo ”posao”…

 3. milan (nisam odavde) kaže:

  Pa da li je on normalan?! Opet on samo o njemu! A Narod? Ko će narodu pomoći da to sve proguta? A tek posle?!!

 4. Ja sam kaže:

  Da ga cita zoran babic zvao bi se seks-poze…a i nije nista drugo.

  1. milan (nisam odavde) kaže:

   Posle 15 sati nema ništa seksi, bez obzira na poze!

 5. sremac kaže:

  SNS je obezbedio pelene za odrasle za sve poslanike SNS=a, kao i smrkove u WC ima za one sa meksom stolicom.

 6. Баш Рђа kaže:

  Кад се први пут у историји неки слепац (Хомер) оволико расписао, настале су “Илијада” и “Одисеја”, биће и од овог нашег слепца и хомоса неког јада. П.С. Препорука СНС члановима библиотеке, “Александријада” од Б.Џ.Штулића, о животу и искљученијима Алека, његовог брата и оца, иначе илирског порекла.

  1. Ja sam kaže:

   acin sexpoze ,,Iliseja”‘ bice pustan svakih 15 sati preko fontane na Slaviji.

   1. Баш Рђа kaže:

    Сваку алекову појаву на ТВ испратим пуштањем воде на приватној фонтани. О почасној паљби у његову част не би причао…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *