Freepik
njuz-autor

AUTOR: urednistvo

11. maj. 2023

Vučić najavio gradnju Nacionalnog platoa za mitinge podrške vlasti

BEOGRAD, 11. maj 2023, (Njuz) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će uskoro početi izgradnja Nacionalnog platoa za mitinge podrške vlasti. On je ovaj plato ocenio kao kapitalni projekat i kao nešto što je Srbiji hitno potrebno.

– Bliži se datum održavanja najvećeg mitinga u istoriji Srbije. Još uvek nismo smislili naziv skupa, da li će biti “Srbija za nasilje” ili “Srbija protiv onih koji su protiv nasilja”, ali to je sad manje bitno. Najbitnije je izgraditi velelepni plato na kojem će se spontano okupljati građani koji će se, ne samo tog 26. maja, već i svaki drugi put kad osete potrebu za tim, okupiti i izraziti svoju podršku politici ove vlade – najavio je predsednik Vučić – Nacionalni plato će se koristiti i svaki put kad građani osete bes zbog poteza opozicije pa će tamo moći da viču protiv Đilasa, Šolaka, Jeremića, Tadića i Obradovića – dodao je on.

Prema rečima arhitekata koji već rade na izradi ovog projekta, Nacionalni plato za mitinge podrške vlasti biće najsavremeniji prostor za mitinge na svetu i biće opremljen reportažnim studijom za prenose na RTS-u, pogonom za pravljenje sendviča, toaletima i ambulantom u kojoj će predsednik pružati pomoć svima koji se eventualno onesveste tokom mitinga. Planiran je i veliki parking za autobuse u slučaju da neko poželi sam da dođe iz unutrašnjosti.

Kako saznajemo, postojao je predlog da se sruši ceo “Beograd na vodi”, čime bi se dobio zaista veliki prostor za mitinge, ali, kako je objasnio predsednik, postoji bojazan da bi se nakon velikog mitinga, tamo vratiti zmije, narkomani i pacovi.

Miroslav Vujović

  1. Miroslav kaže:

    Ovo nema ni severna Koreja, a ovo liči arhitektonski za hadžije u Meki

  2. kinez kaže:

    Jel’ bina skymusic ili je brat Dji opet poslao kao fontanu sa alija?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *