Predsednik podvukao da ga ne zanima crni grafit u ulici Vidikovački venac broj 22
njuz-autor

AUTOR: urednistvo

29. sep. 2021

Vučić najavio obraćanje naciji povodom grafita koji je protiv njega napisan na Vidikovcu

BEOGRAD, 29. septembar 2021, (Njuz) – Predsednik Srbije Aleksandar Vuči najavio je danas da će se uskoro obratiti naciji i da će tom prilikom reći sve što ima o grafitu koji je protiv njega napisan na zgradi u beogradskom naselju Vidikovac.

Vučić je napomenuo da ga taj grafit uopšte ne zanima i da to želi da podeli sa građanima.

– Mene stvari poput grafita upućenih meni, kao što je recimo taj u ulici Vidikovački venac broj 22 gde crnom bojom piše “Vučiću pederu”, uopšte ne pogađaju. Kao što mi nije smetao ni onaj kada sam nazvan ludakom, a to piše u ulici Radoja Dakića broj 11 u Zemunu, ili kao što me je bilo baš briga za onaj na kom me nazivaju “picousti” u ulici Bulevar Arsenija Čarnojevića 111 na Novom Beogradu. Jednostavno na njih ne obraćam pažnju, kao što nisam obratio pažnju na onaj u ulici Braće Vučković 22 u naselju Žarkovo, gde piše da sam prodao Kosovo – objasnio je Vučić.

– Razlog zbog kog želim da se obratim naciji jeste taj što želim da svi građani znaju da mi grafiti ne smetaju i da im uopšte ne posvećujem pažnju, baš kao što pre dva dana nisam primetio onaj u Dalmatinskoj 14, kod Botaničke bašte, na kom piše da sam lopov, ili onaj pored kojeg sam prošao na Banjici, u Stražilovskoj ulici, kod broja 7, gde je napisano da sam izdajnik, ali ja ne samo da ga nisam primetio, već nisam video ni to da ga već pet dana niko nije prekrečio – rekao je predsednik.

Vučić je dodao da i da će na svaku uvredu upućenu njemu odgovoriti, kao i do sada, marljivim radom.

– Ispod svakog grafita ću napisati da me baš briga šta pišu jer imam pametnije stvari kojima ću se baviti – istakao je on.

Nenad Milosavljević

  1. Milan (nisam odavde) kaže:

    Njega samo brinu literarni radovi, u usmenoj ili pismenoj formi, koji dolaze od onih za koje on nema vremena da ih proučava ili se njima bavi. Mada zna u detalje kada, kako i gde su mu se obratili!

  2. Nenita kaže:

    Iskreno, poverovala sam da je vest istinita…ne znam zasto…

  3. voya montoya kaže:

    Aaaa reagovao je i Gradonacelnik, Sef gradskog staba u krizi …izvesni dr radojicic, tvorac Cukur cesme za srbske vrabce…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *