Vučić kaže da je reč o najvažnijem unutrašnjem dijalogu u novijoj istoriji Srbije
njuz-autor

AUTOR: Soko Sokolovic

02. aug. 2017

Vučić napisao 700 strana unutrašnjeg dijaloga

BEOGRAD, 2. avgust 2017, (Njuz) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je napisao 700 strana unutrašnjeg dijaloga o Kosovu. Vučić je istakao da je pisanje unutrašnjeg dijaloga preuzeo na sebe kako taj teret ne bismo ostavili potomcima jer bi to pokazalo našu neodgovornost.

– Noćima ne spavam jer pišem unutrašnji dijalog, ali nije mi teško i ne žalim se zbog toga jer to radim za moj narod i za moju zemlju. Napisao sam već 700 strana na karo papiru, napisaću sigurno barem još 300 jer je reč o najvažnijem unutrašnjem dijalogu u novijoj istoriji Srbije i veoma je važno da na pravi način obuhvatim svaki detalj i da se dotaknem svake teme – objasnio je Vučić u izjavi za Njuz.

– Verujem da sam pravi čovek za ovaj posao jer pisanje unutrašnjeg dijaloga zahteva glavu vruću od stalnog razmišljanja, srce koje je hladno na preterane emocije i ruke uprljane kompromisima. Moji prethodnici nisu imali ni snage, ni hrabrosti da se upuste u ovakav poduhvat. Najlakše je bilo čekati da to neko drugi uradi umesto njih i kritikovati. Ti stručnjaci čak ne bi mogli ni da prekucaju 700 strana unutrašnjeg dijaloga, a kamoli da ih noćima pišu– rekao je predsednik.

On je napomenuo da je pisanjem unutrašnjeg dijaloga o Kosovu ispunio sve svoje lične ambicije.

– Bio sam najmlađi poslanik, zatim najmlađi ministar i premijer, pa najmlađi predsednik, a sada sam i najmlađi pisac unutrašnjeg dijaloga – napomenuo je Vučić.

Soko Sokolović

 1. Ja sam kaže:

  Sada kada je pri kraju sa Kosovom mogao bi da postavi osnovne teze unutarstomacnog dijaloga o Vojvodini.
  Umesto karo papira neka predje na medjuguznu hartiju-bolje upija svarene ostatke unutrasnjih misli, a i raspada se u vodi, prostoru i vremenu kao i Srbijica. Na kraju…ostaje samo da poslednji Srbin povuce rucicu wc kotlica.

 2. milan (nisam odavde) kaže:

  Kada je poslednji put pisao nešto na 700 strana trebalo je da se izučava i traje 5 godina. Onda se okrenuo i krenuo u drugom pravcu, a ostavio druge da pronalaze šta je napisanim hteo da kaže. Da ne bide, daleko bilo, da i sad digne ruke od napisanog pa da opet ode u nekom drugom pravcu? Il mu oni koji ga kontrolišu ovaj put to neće dati!

 3. scoby kaže:

  I po prvi put u novijoj srbskoj istoriji, jedan unutrašnji dijalog će postati naučni rad. Šteta što nikad neće ugledati svetlost dana (bio bi dugo tema doktorata na Sega Mega Bleji), nego će ostati večito zarobljen u Vođinoj glavi…

 4. strani izdajnik,domaći plaćenik kaže:

  Eee, ko zna koliko knjiga ovaj nije vratio u biblioteku…

 5. o0 kaže:

  Ja se jedino nadam da ce svi glumci (Canak, Ceda, Tadic, Seselj, itd) nauciti svoje uloge. Jedino se brinem za Babica – nadam se da mu nije napisao mnogo teske reci.

 6. amharac kaže:

  i postace najmladj, ujedno i najveci, izdajnik

  1. Ja sam kaže:

   aleksandar Brankovica vucic

  2. Радојица kaže:

   Чекајте људи! Ако је Муслиу, онда није издајник!

  3. voya montoya kaže:

   Tim koji gubi ne treba menjati…!!!Jer cela je Nacija,reprezanticija…???

 7. mojih 5 minuta slave kaže:

  Kada sam ja 2008. godine napisao Unutrasnji dijalog to je bilo na 950 strana, a to nije htela ni Perspektiva da objavi, sad 700 pa naslovna u Njuzu????!!!!

 8. Malo mnogo kaže:

  I posle skoro 2 veka od oslobodjenja od turaka Srbija je ponovo vazalna država.Seljaci čitluče na sopstvenoj zemlji,radnici kuluče po radnim logorima,placamo harač državi i MMF-u,kadija te tuži i onda ti sudi,deca nam beže u janičare preko granice.Posle petovekovnog ropstva uspeli smo da povratimo svoju teritoriju zato što nigde nismo potpisali da je nekome prepuštamo.Sad nek nam despot Vučić objasni pa makar i na 700 strana unutrašnjeg dijaloga ,zašto naše sveto Kosovo poklanjamo za članstvo u EU,jer da posle toga i cela EU bude naša,malo je.

 9. voya montoya kaže:

  Konacan odgovor srpskog birackog tela,nakon 25 godina sexpozea srpskog,bice Da,Da,Da…Aha,aha,aha!!!!

 10. voya montoya kaže:

  Diktatori iovako,ionako rade po unutrasnjem diktatu ..!!.Seriozna Srbija ulazi u cuvenu godinu raspleta??!!

 11. mixon kaže:

  Biće to mnogo bolje Konačno Rešenje Kosovskog problema od onog što je predlagao izdajnik i nemački špijun Đinđić, samo nekoliko dana pre nego što je smaknut. Sreća pa danas imamo ove istinske rodoljube na vlasti koji neće tek tako prodati Kosovo za neka prazna obećanja, samo da bi učvrstili poziciju svojih nesposobnih kadrova u državno-bezbednosnom-partijskom aparatu!

 12. voya montoya kaže:

  Od Gazimestana pa do Vucicevih dana,stojimo u mestu…?!Opc cvrc gewesen sein…!!Ssto bi rekao Konfucije,kontradiktorni zuti covek …Ovaj momak desno, odrazava stanje Nacije u ovom dijaloskom periodu,dok ostali statisti,sas slike odrazavaju zabrinutost Organa i Institucija …!!!

 13. Mizantropikus kaže:

  Koliko stranica bi napisalo 700 Vulina?

 14. Виктор kaže:

  Већега ЛУДАКА нема ! Могу мислити на шта то мрсомудачко просеравање на 700 страна личи. Не препоручујем да се користи ни као тоалетни папир. Инфицирали би сте се опасним вирусом.

 15. Malo mnogo kaže:

  700-ta strana Unutrašnjeg dijaloga,poslednja rečenica:” I ziveli su srećno do kraja života”.Vučić podiže glavu i pomisli:”Otisao sam previše u širinu,koju li sam ono bajku počeo da pišem???

  1. DUCA kaže:

   Predlog da slika AV umesto na licnim kartama bude na toaletnim papirama.Nacionalni identitet i ponos gradjanina zagarantovan

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *