Vučić radikal je posle sastanka saopštio da je Vučić naprednjak pokušao da ga cenzuriše
njuz-autor

AUTOR: Nenad Milosavljevic

01. aug. 2017

Vučić naprednjak i Vučić radikal započeli unutrašnji dijalog

BEOGRAD, 1. avgust 2017, (Njuz) – Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić započeo je unutrašnji dijalog o pitanju Kosova i Metohije sa generalnim sekretarom Srpske radikalne stranke Aleksandrom Vučićem.

Dva Vučića susrela su se na neutralnoj teritoriji u glavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića gde su razmenili oštre argumente o budućim koracima Srbije kada je u pitanju Kosovo.

Kako Njuz saznaje iz puzdanih izvora, radikal Vučić optužio je naprednjaka Vučića da je izdajnik koji radi po nalozima Zapada i da je spreman da proda i Kosovo da bi opstao na vlasti.

Vučić naprednjak je oštro uzvratio ocenivši da je davno prošlo vreme kada su takvi poput radikala Vučića sejali mržnju i pretili da će ubijati po sto Muslimana za svakog ubijenog Srbina.

– Ideja je bila da ovo bude konstruktivan dijalog, ali nažalost pitanje je suviše delikatno, te su se Vučići vrlo brzo upustili u žestoku polemiku. U više navrata dešavalo se da, dok radikal Vučić govori, naprednjak Vučić drži ruke na ušima i viče “LA, LA, LA, LA, LA!!!”, zbog čega ga je mladi generalni sekretar SRS-a optužio za cenzuru i gušenje kritičkog mišljenja – opisao je za Njuz situaciju sa prvog sastanka izvor koji je insistirao na anonimnosti.

Nastavak unutrašnjeg dijaloga očekuje se uskoro, ali analitičari ocenjuju da su mišljenja dvojice Vučića toliko udaljene da su šanse za bilo kakav dogovor gotovo ravne nuli.

Nenad Milosavljević

 1. Istinolog kaže:

  1300 Vulina čeka 1300 signala nakon utemeljivanja stavova dva Vučića

  1. peric kaže:

   Vulin moze da prezupci i da mu se pojavi onaj screen za BIOS. Ali za minut- dva, posle reboot-ovanja u safe mode-u ponovo radi kako treba.

   1. peric kaže:

    Sva cetiri core-a, po dva thread-a.

 2. Ja sam kaže:

  Taj unutrasni dijalog direktno se moze gledati na pinku, uz pomoc kamera postavljenih u analne otvore ace-r i ace-sns.
  Pre kamermana u otvor su usli sinisa, vulin, martinovic, dacic… a i ceda.
  Nadam se da ce se ovaj dijalog voditi do potpunog istrebljenja aktera i neposrednih posmatraca.

 3. scoby kaže:

  Pobedio Vučić naprednjak sledećom rečenicom koja će ući direktno u čitanke: ”Magarac je onaj ko ne menja svoje mišljenje kao prljave gaće”…

 4. milan (nisam odavde) kaže:

  Srbija jedino može da žali što je do susreta došlo u vučićevoj glavi a ne na brvnu!

 5. voya montoya kaže:

  Dijalog je srce Srbije…!!!Ali ovo ce biti nacionalni monolog, porazenih,koji cemo obeleziti na Dan pomracenja Sunca 11.VIII 1999.a koji nije bio obuhvacen Rezolucijom 12-44…

 6. ZoinMihailo kaže:

  Bivši premijer i sadašnji predsednik počeli unutrašnji dijalog na svim medijima u Srbiji.
  Koji preživi, pričaće.

 7. Мирко kaže:

  Коначно је пронашао саговорника равног себи. Добро је да се дијалог одвија иза очију јавности, да не гледамо жвалављење, пренемагање, вику, клетве, набијање наочара, облизивање, погледе у даљину уз набијање наочара..

 8. frka kaže:

  Nije lako prvi Vucic sa jakom mito-logizacijom a drugi sa demitolog-iza-cijom.To jos zakomplikova Ana za digitalizacijom.
  Ali eto kako rece nece da bude magarac da se ne menja ali su zato ovi Albanci izgleda kao magarci ostali tvrdoglavi ne vracaju nam Kosovo.
  Napravio sam stetu susedu, kada je trebalo da mu platim rekao sam mu da nisam odgovoran, to sam bio ja od juce, a danas sam sasvim druga osoba.

 9. Malo mnogo kaže:

  Ja mislim da taj unutrašnji dijalog traje vec duže vreme, i odvija se pred očima javnosti u televizijskim nastupima.Prvo Vučić naprednjak počne da priča o evropskim vrednostima i divnom životu pod zajedničkom zastavom, a onda se odnekud pojavi njegov alter ego i počne da osuđuje,preti i dere se na novinare.Psihijatri valjda znaju o kakvom se poremećaju ovde radi.

 10. Радојица kaže:

  Среле се 2 бубашвабе. – Откуд ти? – Ма ето, пошла у кујну нешто да грицнем пред спавање, кад тамо … ужас! – Шта је било? – Све живо опрано, очишћено, проветрено … да ти се смучи живот! – Дај, није ваљда тако гадно?!? – Не питај! Ни Србија није више као некад…

 11. ne moze al mora kaže:

  ja mogu povojnije da vodim dijalog sa bilo kim!POVOLJNIJE!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *