njuz-autor

AUTOR: Bojan Savic

01. okt. 2018

Vučić naredio podizanje borbene gotovosti u svim tabloidima

BEOGRAD, 1. oktobar 2018, (Njuz) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ozbiljno shvata pretnje kosovskih albanaca pa je, u skladu sa svojim ovlašćenjima, naredio podizanje borbene gotovosti na maksimum u svim srpskim tabloidima.

– Odmah po prijemu predsednikovog naređenja, naši novinari su zauzeli borbeni položaj i spremni su da, svakog momenta, stupe u dejstvo – kažu u redakciji Informera.

– Naša redakcija je, inače, dobro uvežbana i uvek spremna da odgovori na poziv vrhovnog komandanta i otadžbine. Svi novinari su, shodno zaduženjima, raspoređeni na svojim mestima u redakciji, uključeni su svi računari, angažovani sagovornici, politički i vojni analitičari, i spremni smo da stupimo u akciju čim se ukaže potreba za njom. Ako Šiptari pokažu nameru da provociraju Srbiju i predsednika Vučića napašćemo ih naslovima u kojima se pominju Putin, migovi, kineske bespilotne letilice, rast BDP-a i izdajnjčka opozicija – otkrivaju u ovoj borbenoj redakciji i poručuju da će, preventivno, napasti Đilasa, Jankovića i Jeremića da bi sprečili Tačijeve šetnje Kosovom.

Ozbiljnost situacije shvataju i drugi mediji. Gotovost je svuda na zavidnom nivou i samo se čeka predsednikovo naređenje za otpočinjanje borbenih dejstava.

– Svi naši resursi su stavljeni u funkciju odbrane države i predsednika. Čim stigne njegov nalog otpočećemo baražnu paljbu po svim odgovornim za ugrožavanje mira na Kosovu i Metohiji – kažu u Alo i poručuju da će Đilas, Jeremić, Janković, Sava Janjić i ostali izdajnici dobro zapamtiti Tačijevu vožnju Gazivodama ako albanska strana nastavi sa preovokacijama.

Bojan Savić

 1. svejk kaže:

  Proglas:
  Svi koji su otišli trbuhom za kruhom u inostranstvo, što pre da se vrate da bi se borili za oslobođenje od života.
  Vaš precednik

 2. Vladimir Nikolic kaže:

  Svaki dnevnik počinje “predsednik vucic”, već smo s tim otrovani, pa kad počne prenemaganje, čist sm. Odmakni se od tv radi zdravlja. Brine se on samo za sebe, narod i Kosovo su razlog češće minutaze, ništa ne zna to je sigurno.

 3. scoby kaže:

  Živa istina. AV je vrhovni komandant svih srbskih tabloida. Ova respektabilna medijska sila veoma uspešno deluje na svim frontovima protiv sopstvenog naroda.

 4. Strani Placenik kaže:

  Jel naredio Vulinu da patrolira ispred trafike. I tako se iz prave ruke uveri da se narod pridrzava borbene gotovosti

 5. Саша kaže:

  Препоручујем употребу маскирних боја и дизајна приликом штампања истих. У некој, не дај боже ситуацији, у природи посебно, могу да послуже за камуфлажу и још понешто. Недељом би могли да преовлађују црни тонови, због Вулина, ипак је он највреднији део себе уградио у све ово што нам се дешава.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *