nazad na vrh

Vučić naredio podizanje borbene gotovosti u svim tabloidima

BEOGRAD, 1. oktobar 2018, (Njuz) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ozbiljno shvata pretnje kosovskih albanaca pa je, u skladu sa svojim ovlašćenjima, naredio podizanje borbene gotovosti na maksimum u svim srpskim tabloidima.

– Odmah po prijemu predsednikovog naređenja, naši novinari su zauzeli borbeni položaj i spremni su da, svakog momenta, stupe u dejstvo – kažu u redakciji Informera.

– Naša redakcija je, inače, dobro uvežbana i uvek spremna da odgovori na poziv vrhovnog komandanta i otadžbine. Svi novinari su, shodno zaduženjima, raspoređeni na svojim mestima u redakciji, uključeni su svi računari, angažovani sagovornici, politički i vojni analitičari, i spremni smo da stupimo u akciju čim se ukaže potreba za njom. Ako Šiptari pokažu nameru da provociraju Srbiju i predsednika Vučića napašćemo ih naslovima u kojima se pominju Putin, migovi, kineske bespilotne letilice, rast BDP-a i izdajnjčka opozicija – otkrivaju u ovoj borbenoj redakciji i poručuju da će, preventivno, napasti Đilasa, Jankovića i Jeremića da bi sprečili Tačijeve šetnje Kosovom.

Ozbiljnost situacije shvataju i drugi mediji. Gotovost je svuda na zavidnom nivou i samo se čeka predsednikovo naređenje za otpočinjanje borbenih dejstava.

– Svi naši resursi su stavljeni u funkciju odbrane države i predsednika. Čim stigne njegov nalog otpočećemo baražnu paljbu po svim odgovornim za ugrožavanje mira na Kosovu i Metohiji – kažu u Alo i poručuju da će Đilas, Jeremić, Janković, Sava Janjić i ostali izdajnici dobro zapamtiti Tačijevu vožnju Gazivodama ako albanska strana nastavi sa preovokacijama.

Bojan Savić

  1. Proglas:
    Svi koji su otišli trbuhom za kruhom u inostranstvo, što pre da se vrate da bi se borili za oslobođenje od života.
    Vaš precednik

  2. Svaki dnevnik počinje “predsednik vucic”, već smo s tim otrovani, pa kad počne prenemaganje, čist sm. Odmakni se od tv radi zdravlja. Brine se on samo za sebe, narod i Kosovo su razlog češće minutaze, ništa ne zna to je sigurno.

  3. Živa istina. AV je vrhovni komandant svih srbskih tabloida. Ova respektabilna medijska sila veoma uspešno deluje na svim frontovima protiv sopstvenog naroda.

  4. Jel naredio Vulinu da patrolira ispred trafike. I tako se iz prave ruke uveri da se narod pridrzava borbene gotovosti

  5. Препоручујем употребу маскирних боја и дизајна приликом штампања истих. У некој, не дај боже ситуацији, у природи посебно, могу да послуже за камуфлажу и још понешто. Недељом би могли да преовлађују црни тонови, због Вулина, ипак је он највреднији део себе уградио у све ово што нам се дешава.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix