njuz-autor

AUTOR: urednistvo

26. sep. 2019

Vučić naredio Zoranu Babiću da pređe na „Drinu bez filtera“

BEOGRAD, 26. septembar 2019, (Njuz) – Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić na sednici Glavnog odbora naredio je bivšem direktoru JP “Koridori Srbije” Zoranu Babiću da sa tompusa pređe na “Drinu bez filtera”.

– Tebi Babiću izgleda ne vredi govoriti. Lepo sam ti rekao da ubuduće umesto na Brionima letuješ u Sopotu, a evo sada gledam kako pušiš tompus. Zašto tompus, šta je tebi tompus, nemamo mi prijatelja među onima koji puše tompus! Puši ne smeta mi, ali nemoj skupocene cigare. Ponudio ti drug? Nađi drugog druga koji će ti ponuditi “Drinu bez filtera” a ne tompus! – rekao je predsednik SNS.

Aleksandar Vučić je ponovio da ne želi da gleda kako se članovi njegove stranke luksuziraju i da je svako dužan da se u javnosti predstavlja kao skromna i normalna osoba, kako bi narod konačno u to poverovao.

Viktor Marković

 1. scoby kaže:

  Narod će u sve da poveruje kad to izvede čuveni majstor masovne hipnoze Mandrak od Čipuljića…

 2. milan (nisam odavde) kaže:

  E sad, ,,da se predstavlja kao skromna i normalna osoba..” Za skromna valjda je dovoljno da nosi jeftinije patike i sako nego prvorođeni. Al kako da se predstavlja kao normalna osoba, kad on lično bira samo nenormalne, lažljivice, lopove, plagijatora, bez diploma…!
  Evo samo jedan primer – kako osoba može i da izgleda normalno, kad samo desetak dana po pompeznom završetku radova prevrće kamene kockice… Il’ da ne pričamo kako može biti normalna osoba neko ko se šeta sa tašnicom u kojoj je 300000€ pa nudi onima kojima zafali za hotel… Ma nema šanse da neko od njih i izgleda normalan!

  1. voya montoya kaže:

   Na jednoj fotografiji,koju su iskopali Kroati,nasa osoba A,ima ulogu nosaca paketa i divan dziber sako,kroj iz 90-tih,koji mu stoji kao saliven,uz karakter…!!!

   1. milan (nisam odavde) kaže:

    To mu je radna uniforma (za jedini posao koji je ikad radio)!

 3. voya montoya kaže:

  Ma pusio je i izvesni Hadzi Dragan-Struja…! To mu dodje kao najava,puta na Kubu…?

 4. Vladimir Nikolic kaže:

  Pošto napredna vlast podržava prajd verovatno je Babić prešao na pušenje u trendu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *