nazad na vrh

Vučić naredio Zoranu Babiću da pređe na „Drinu bez filtera“

BEOGRAD, 26. septembar 2019, (Njuz) – Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić na sednici Glavnog odbora naredio je bivšem direktoru JP “Koridori Srbije” Zoranu Babiću da sa tompusa pređe na “Drinu bez filtera”.

– Tebi Babiću izgleda ne vredi govoriti. Lepo sam ti rekao da ubuduće umesto na Brionima letuješ u Sopotu, a evo sada gledam kako pušiš tompus. Zašto tompus, šta je tebi tompus, nemamo mi prijatelja među onima koji puše tompus! Puši ne smeta mi, ali nemoj skupocene cigare. Ponudio ti drug? Nađi drugog druga koji će ti ponuditi “Drinu bez filtera” a ne tompus! – rekao je predsednik SNS.

Aleksandar Vučić je ponovio da ne želi da gleda kako se članovi njegove stranke luksuziraju i da je svako dužan da se u javnosti predstavlja kao skromna i normalna osoba, kako bi narod konačno u to poverovao.

Viktor Marković

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Narod će u sve da poveruje kad to izvede čuveni majstor masovne hipnoze Mandrak od Čipuljića…

  2. E sad, ,,da se predstavlja kao skromna i normalna osoba..” Za skromna valjda je dovoljno da nosi jeftinije patike i sako nego prvorođeni. Al kako da se predstavlja kao normalna osoba, kad on lično bira samo nenormalne, lažljivice, lopove, plagijatora, bez diploma…!
    Evo samo jedan primer – kako osoba može i da izgleda normalno, kad samo desetak dana po pompeznom završetku radova prevrće kamene kockice… Il’ da ne pričamo kako može biti normalna osoba neko ko se šeta sa tašnicom u kojoj je 300000€ pa nudi onima kojima zafali za hotel… Ma nema šanse da neko od njih i izgleda normalan!

    • Na jednoj fotografiji,koju su iskopali Kroati,nasa osoba A,ima ulogu nosaca paketa i divan dziber sako,kroj iz 90-tih,koji mu stoji kao saliven,uz karakter…!!!

  3. Ma pusio je i izvesni Hadzi Dragan-Struja…! To mu dodje kao najava,puta na Kubu…?

  4. Pošto napredna vlast podržava prajd verovatno je Babić prešao na pušenje u trendu.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix