njuz-autor

AUTOR: urednistvo

08. feb. 2022

Vučić obećao 100 hektara na Dorćolu mladima koji imaju od 16 do 29 grend slemova

BEOGRAD, 8. februar 2022, (Njuz) – U vanrednom obraćanju naciji, predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će svi mladi koji imaju između 16 i 29 osvojenih grend slemova, dobiti po 100 hektara državne pomoći i to u jednom od najluksuznijih delova Dorćola.

Predsednik Vučić je putem nekoliko vezanih storija na svom instagram nalogu izjavio da je jutros oko 5 časova, nakon časa ruskog, imao sastanak sa premijerkom Anom Brnabić i ministrom finansija Sinišom Malim na kojem je utvrđeno da, zahvaljujući odličnoj politici u prethodnih 10 godina, Beograd ima baš mnogo hektara zemlje i da će nakon izbora u aprilu svaki najbolji teniser na svetu dobiti novi paket državne pomoći.

– Srbija je broj jedan na svetu po broju hektara na Dorćolu i zato smo odlučili da nastavimo da ulažemo u našu budućnost i da mladim ljudima omogućimo da baš pored same reke, tamo gde ljudi vikendom uživaju sa decom, sagrade šta god im padne na pamet i tako još više ubrzaju naš već neverovatno brz ekonomski rast – izjavio je ministar Siniša Mali.

Na pitanje novinara Njuza, šta će tačno na tom zemljištu biti sagrađeno, zamenik gradonačelnika Goran Vesić je rekao da će o tome odlučivati mladi, ali da je Beogradu trenutno najneophodnije da se izgradi još 12 teniskih terena, restoran i eventualno fabrika za obradu kristala koji štite od kovida-19.

Vladimir Vuković

  1. Valhalla kaže:

    Možda da podele i neku zemlju u Vojvodini. Ima jedan paor koji ima jako puno zemlje, toliko da ne zna ni gde se nalaze svi ti hektari.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *