njuz-autor

AUTOR: urednistvo

08. feb. 2022

Vučić obećao 100 hektara na Dorćolu mladima koji imaju od 16 do 29 grend slemova

BEOGRAD, 8. februar 2022, (Njuz) – U vanrednom obraćanju naciji, predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će svi mladi koji imaju između 16 i 29 osvojenih grend slemova, dobiti po 100 hektara državne pomoći i to u jednom od najluksuznijih delova Dorćola.

Predsednik Vučić je putem nekoliko vezanih storija na svom instagram nalogu izjavio da je jutros oko 5 časova, nakon časa ruskog, imao sastanak sa premijerkom Anom Brnabić i ministrom finansija Sinišom Malim na kojem je utvrđeno da, zahvaljujući odličnoj politici u prethodnih 10 godina, Beograd ima baš mnogo hektara zemlje i da će nakon izbora u aprilu svaki najbolji teniser na svetu dobiti novi paket državne pomoći.

– Srbija je broj jedan na svetu po broju hektara na Dorćolu i zato smo odlučili da nastavimo da ulažemo u našu budućnost i da mladim ljudima omogućimo da baš pored same reke, tamo gde ljudi vikendom uživaju sa decom, sagrade šta god im padne na pamet i tako još više ubrzaju naš već neverovatno brz ekonomski rast – izjavio je ministar Siniša Mali.

Na pitanje novinara Njuza, šta će tačno na tom zemljištu biti sagrađeno, zamenik gradonačelnika Goran Vesić je rekao da će o tome odlučivati mladi, ali da je Beogradu trenutno najneophodnije da se izgradi još 12 teniskih terena, restoran i eventualno fabrika za obradu kristala koji štite od kovida-19.

Vladimir Vuković

  1. Valhalla kaže:

    Možda da podele i neku zemlju u Vojvodini. Ima jedan paor koji ima jako puno zemlje, toliko da ne zna ni gde se nalaze svi ti hektari.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.