Freepik
njuz-autor

AUTOR: urednistvo

31. maj. 2023

Vučić obećao da će dnevnice za miting sledeće godine biti 5000 dinara

BEOGRAD, 31. maj 2023, (Njuz) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će minimalna dnevnica za dolazak na njegov miting znatno porasti i da će već 2024. godine dostići 5000 dinara.

– Srbija se nezadrživo razvija što se vidi na svakom koraku. Znam da je građanima ponekad teško, ali poboljšanje standarda će se osetiti vrlo brzo – obećava Vučić. – Molim sve da pokažu malo strpljenja, da imaju poverenja u svoju državu i rezultati neće izostati. Evo, ja mogu da garantujem da će nadokanada za dolazak na moj miting porasti već sledeće godine. Po našim projekcijama, najniža dnevnica će dostići 5000 dinara, a taj iznos će ubuduće samo rasti – jasan je predsednik.

Vučić je odbacio kritike onih koji tvrde da se radi o običnom rasipanju novca i zloupotrebi javnih resursa u stranačke svrhe.

– Ti što samo znaju da lažu i kradu svemu nalaze manu. Njima smeta što je Srbija danas država koja napreduje najbrže u Evropi, što smo sagradili autoputeve i otvorili fabrike. U njihovo vreme, građani nisu ni dobijali dnevnice za odlazak na miting. Ponosan sam što smo uspeli da stvorimo državu u kojoj se takve stvari više ne dešavaju. Građani Srbije imaju pravo da vide i čuju svog predsednika i budu pošteno plaćeni za to – zaključio je Vučić.

Bojan Savić

  1. Boža Devil kaže:

    Mislim da je jedan sendvič malo. 5000 i dva sendviča.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *