njuz-autor

AUTOR: urednistvo

04. jul. 2018

Vučić obećao nastavak Svetskog prvenstva za dva, najviše dva i po dana

BEOGRAD, 4. jul 2018, (Njuz) – Predsednik Srbije Aleksandrar Vučić obećao je danas da će Svetsko prvenstvo u Rusiji biti nastavljeno za dva, najviše dva i po dana.

Vučić je tom prilikom poručio građanima da budu strpljivi još samo malo jer će pre svih u regionu moći da uživaju u najboljim četvrtfinalnim utakmicama u novijoj istoriji Mundijala.

– Radio sam najbolje, najdisciplinovanije i najodgovornije što mogu da bi pauza između osmine i četvrtine finala bila što kraća i sada mogu svim ljudima u Srbiji da poručim da će već od petka posle podne osetiti značajan boljitak kada je nastavak Svetskog prvenstva u pitanju. Napominjem još jednom da je u pitanju značajno povećanje količine fudbala na televiziju, to nije 10 ili 15 minuta, već najmanje 180. Molim naše građane da se strpe samo još dva, najviše dva i po dana, da stisnu zube i obećavam im da će im se to isplatiti– rekao je Vučić.

– Danima nisam spavao, još od poslednjeg penala na utakmici Engleska – Kolumbija, jer sam neprestano razmišljao o tome šta je to što ja mogu da uradim kako bi naši građani imali što kraću pauzu između utakmica. Išao sam u FIFA i molio sam sve njih tamo da utakmice što pre ponovo krenu, jer mene nije sramota ni da klečim, ni da molim kada je moja zemlja u pitanju. Mnogi su mi se zbog toga smejali, govorili da sam lud, ali neka, to je jedino što oni umeju, da se smeju i da me mrze zbog toga što se borim za što više fudbala za moj narod – izjavio je predsednik.

Vučić je podsetio na to da se niko iz bivše vlasti nikada nije potrudio da pauze na Svetskom prvenstvu budu što kraće.

– Nije ih bilo briga da li se utakmice igraju svakog dana ili ne, jedino što ih je zanimalo jeste da oni svakog dana budu u medijima, da nema pauza između njihovih obraćanja i da građane Srbije zamajavaju nerealnim obećanjima – istakao je on.

Soko Sokolović

 1. del boj kaže:

  Sokole, zlatno pero imas kada su sportske vesti u pitanju. Izdominirao si i pre dve godine, kada je Vucic predvideo titulu Lestera,

 2. tibetanac kaže:

  Njuzovci morate se još više potruditi sa svojim vijestima u ogledalu, jer stvarnost sve više počinje ličiti na apsurdnost istih.

 3. Ja sam kaže:

  U utakmici nizeg ranga vuciceva Srbija na domacem terenu ubedljivo gubi od Kosmeta. Ali o tome se ne govori.
  Ima nagovestaja da sudije ovoga meca, Tramp i Putin, navijaju za naseg protivnika i da se uskoro moze ocekivati (tr)amputacija Kosova od Srbije.

 4. voya montoya kaže:

  Taman smo se navikli na pobede orlova dvoglavih-stranih placenika,a sada moramo iscekivati pobede petlova…Izem ti Rusiju,ako je ocerupaju ovi karirani kato-slavci…??!!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *