Vučić podsetio britanskog prestolonaslednika da je i on godinama delio njegovu sudbinu
njuz-autor

AUTOR: Bojan Savic

16. mar. 2016

Vučić obećao princu Čarlsu da će postati kralj za dve, najviše dve i po godine

BEOGRAD, 16. mart, (Njuz) – Tokom posete Srbiji, britanski princ Čarls se susreo sa visokim državnim zvaničnicama, a najduži razgovor je imao sa premijerom Aleksandrom Vučićem koji mu je dao čvrsto obećanje da će već za dve, najviše dve i po godine postati kralj Velike Britanije.

– Dolazak princa Čarlsa je veliki uspeh srpske vlade, koja svakim danom, dokazuje da uživa veliki ugled u svetu, rekao je premijer Vučić – Razgovarali smo o saradnji dve države i prevažilaženju problema kako bismo poboljšali naše odnose. Princ Čarls se danas nalazi u specifičnoj situaciji jer još uvek ne može samostalno da donosi političke odluke. Znam da mu nije lako, ali sam ga pozvao da se strpi samo dve do dve i po godine i da će posle toga sigurno postati kralj. Ja ću, sa svoje strane, učiniti sve da taj cilj bude dostignut – obećao je Vučić koji je podsetio da je i on godinama delio sudbinu britanskog prestolonaslednika, da je dugo bio potpredesednik partije, pa prvi potpredsednik vlade, ali da se strpljenje potpuno isplatilo 2014. godine kada je konačno zaseo na tron.

Princ od Velsa, koji je u Srbiju došao sa suprugom, zahvalio se se na srdačnom gostoprimstvu i izrazio uverenje da će premijer Vučić održati svoje obećanje.

– Znam da je srpski premijer dobro upoznat sa dešavanjima u mojoj domovini i da je jedno vreme proveo u Londonu radeći u jednoj gvožđari. Čovek sa tako impozantnom radnom biografijom ne daje obećanja olako, pa sam uveren da će uraditi sve što je u njegovoj moći da bi rešio moj slučaj. Razgovarajući sa ostalim članovima vlade saznao sam da se radi o velikom vizionaru, pa ne smunjam da će se i ova njegova vizija uskoro ispuniti – optimistički je poručio budući kralj Velike Britanije.

Bojan Savić

 1. Ja sam kaže:

  Citajuci samo naslov nas prestolonaslednik Aleksandar je u inat vucicu popalio sva svetla po kuci i okolini, mrmljajuci na svom srbskom:
  -Nece moze biti tu komada krala u Srbija. Cu se borim do poslednji kilovat.

  1. vitez kaže:

   Hteli su ovi iz EPS da mu isključe struju ali Vučić rekao ne “nedam” kao i uvek on nas razboli pa nas onda leči.

 2. milan (nisam odavde) kaže:

  Lako mu bilo da obeca, kad mu Toma dostavio prorocanstvo!

 3. Anti svedski tv detektor kaže:

  P. Charls rekao Vucicu da prvo treba da bude vojvoda pa onda kralj. Vucic mu rekao – Znam to odavno.
  P. Charls rekao Vucicu da treba za najvise dve, dve i po godine da zavrsi arhitekturu. Vucic mu rekao – Moze to mnogo brze.

 4. voya montoya kaže:

  Opet Srbija pravi dve dinastije,ova Aleksandrova i bogami rezervna Novakova,ako ova sadašnja dovede do inpičmenta medju narodom…???

 5. milford kaže:

  Kako vas ne mrzi da objavljujete ove gluposti, gori ste od informera! Monarhija je prevazidjeno drzavno uredjenje i koliko god da nam trenutno ne ide dobro prelazak na monarhiju bi samo jos vise pogorsao stvari. Ako bi neko trebao da bude kralj onda bi to bio postojeci prestolonaslednik, a takvu ideju zagovara maksimum 5% stanovnistva. Razmislite malo pre nego sto napisete neki tekst, nije bitan broj tekstova nego kvalitet. Ili je fora sa ovim tekstom da se uslihtate premijeru, kao mozda niste rekli da bi mogli da budete kralj ali evo mi predlazemo pa ce on da vam kaze to su gluposti ali ce vas potapsati po ramenu, fazon dobra je fora, sto da ne jednog dana… Samo bre gluposti pravite!!!1

  1. misko kaže:

   il, smo mi glupi ili si ti njuz u njuzu!!!

   1. mixon kaže:

    Milforda za kralja!

 6. voya montoya kaže:

  Kinezima se predstavlja kao Tito,ovom kao prestolonaslednik,i sve narodu obećava da je novi Veliki Miloš…

 7. voya montoya kaže:

  Jeste da,samo da kompletira Vojvodinu u sastavu emirata,čiji je poklonik takodjer.I tako jedinstvo Srbije postane bosanski lonac…sa nemačkim mesom iz klanica Tennis.Ovo je Car neumesnosti i novog pokreta neutralnosti sa svima…

 8. Vladimir kaže:

  Vuleeeeeeeee! Koji s ti mene kraaaalj !

 9. Sta ste se svi raspisali o ovom Carlsu i Kamili. Pokojni Gadafi je 1989. godine na Samit nesvrstanih u Beogradu doveo sest kamila i dva konja.

 10. Sp kaže:

  Princ Čarls: To lave.

 11. ljiljana kaže:

  Bravo za članak!

 12. Linijski Sudija kaže:

  Viđi kralju, to ti je završeno…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *