nazad na vrh

Vučić obišao novinare Pinka koje je povredila vest o gašenju Vranjskih

Vučić se nada da gašenje Vranjskih neće ostaviti trajne posledice na novinare Pinka

BEOGRAD, 20. septembar 2017, (Njuz) – Predsednik Aleksandar Vučić posetio je danas u bolnici novinare televizije Pink koji su povređeni nakon čitanja vesti o gašenju Vranjskih novina.

On je izjavio da zbog gašenja Vranjskih jedna novinarka Pinka oseća jak bol u donjem delu leđa, dok se njen kolega žali na hronične bolove u predelu prepona.

– Razgovarao sam sa lekarima koji su me uverili da će novinari Pinka dobiti adekvatan medicinski tretman, kao i da očekuju da gašenje Vranjskih na njih neće ostaviti trajne posledice. Video sam porodice povređenih novinara i izvinio sam im se za sve što su pretrpeli. Još strašnije od ovih povreda je to što ljudi iz Vranjskih traže opravdanje za svoj potez u lošoj finansijskoj situaciji – istakao je Vučić.

– Želeo bih da poručim svima koji maltretiraju novinare Pinka na ovaj način da oni nisu i ne mogu biti budućnost Srbije za koju se borimo. Tražiću da se pooštre kazne za siledžije i monstrume koji nakon 23 godine izlaženja gase jednu novinu samo da bi naudili Pinku – rekao je predsednik.

Na pitanje da li će predsednik obići novinare drugih medijskih kuća, ukoliko se ustanovi da je još neko povređen prilikom gašenja Vranjskih, u razgovor se umešao ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović koji je ocenio da je poređenje novinara Pinka sa ostalim novinarima čist fašizam.

Soko Sokolović

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
 1. PINK:
  Prihvatiliste Imbecilnih ,,Novinarskih” Kretena

  • vucic je, bre, dusa od coveka koji brine o novinarima.
   Eto, da se nije toliko angazovao ko zna da li bi ikada postojala ,,Fondacija Curuvija.

 2. Kad sam ovo pročitao taman mi se učinilo da će da mi pozli… Onda mi pade na pamet moguća poseta (ako završim na hitnoj) i odmah me sve prodje. Bolje da on ostane na pinku nego ja u bolnici. Za državu spasa više ionako nema!

 3. Jesu li mu pokazali bolne prepone i donji deo leđa?

 4. Svi su na infuziji i pusteni su na kucno lecenje (odakle su i oboleli )…Stanje ce im biti stabilno…!!!

 5. Ali Baba i četrdeset podbradaka.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix