Vučić se nada da gašenje Vranjskih neće ostaviti trajne posledice na novinare Pinka
njuz-autor

AUTOR: Soko Sokolovic

20. sep. 2017

Vučić obišao novinare Pinka koje je povredila vest o gašenju Vranjskih

BEOGRAD, 20. septembar 2017, (Njuz) – Predsednik Aleksandar Vučić posetio je danas u bolnici novinare televizije Pink koji su povređeni nakon čitanja vesti o gašenju Vranjskih novina.

On je izjavio da zbog gašenja Vranjskih jedna novinarka Pinka oseća jak bol u donjem delu leđa, dok se njen kolega žali na hronične bolove u predelu prepona.

– Razgovarao sam sa lekarima koji su me uverili da će novinari Pinka dobiti adekvatan medicinski tretman, kao i da očekuju da gašenje Vranjskih na njih neće ostaviti trajne posledice. Video sam porodice povređenih novinara i izvinio sam im se za sve što su pretrpeli. Još strašnije od ovih povreda je to što ljudi iz Vranjskih traže opravdanje za svoj potez u lošoj finansijskoj situaciji – istakao je Vučić.

– Želeo bih da poručim svima koji maltretiraju novinare Pinka na ovaj način da oni nisu i ne mogu biti budućnost Srbije za koju se borimo. Tražiću da se pooštre kazne za siledžije i monstrume koji nakon 23 godine izlaženja gase jednu novinu samo da bi naudili Pinku – rekao je predsednik.

Na pitanje da li će predsednik obići novinare drugih medijskih kuća, ukoliko se ustanovi da je još neko povređen prilikom gašenja Vranjskih, u razgovor se umešao ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović koji je ocenio da je poređenje novinara Pinka sa ostalim novinarima čist fašizam.

Soko Sokolović

 1. Ja sam kaže:

  PINK:
  Prihvatiliste Imbecilnih ,,Novinarskih” Kretena

  1. Ja sam kaže:

   vucic je, bre, dusa od coveka koji brine o novinarima.
   Eto, da se nije toliko angazovao ko zna da li bi ikada postojala ,,Fondacija Curuvija.

 2. milan (nisam odavde) kaže:

  Kad sam ovo pročitao taman mi se učinilo da će da mi pozli… Onda mi pade na pamet moguća poseta (ako završim na hitnoj) i odmah me sve prodje. Bolje da on ostane na pinku nego ja u bolnici. Za državu spasa više ionako nema!

 3. Malo mnogo kaže:

  Jesu li mu pokazali bolne prepone i donji deo leđa?

 4. voya montoya kaže:

  Svi su na infuziji i pusteni su na kucno lecenje (odakle su i oboleli )…Stanje ce im biti stabilno…!!!

 5. Sp kaže:

  Ali Baba i četrdeset podbradaka.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *