nazad na vrh

Vučić obišao prvi par koji je napravio bebu u 2019. godini

Vučić je ocenio da je pravljenje bebe prošlo bez poteškoća

BEOGRAD, 2. januar 2019, (Njuz) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je noćas oko 1:30 Irenu Kokir i Petra Stevanovića, prvi par koji je napravio bebu u 2019. godini. Vučić im je tom prilikom poželeo da trudnoća protekne bez problema i istakao da mu je žao zato što zbog obaveza nije mogao da prisustvuje samom činu začeća.

– Pravljenje bebe je prošlo bez poteškoća, ništa nije bilo namešteno i sve je ispalo dobro. Znam da su Irena i Petar večeras prvi put rešili da probaju da naprave dete, odmah su uspeli i zbog toga im čestitam. Evo neka i sledeće godine u ovo vreme opet prvi naprave bebu, a ja ću opet da im dođem – izjavio je Vučić.

Irena i Petar su istakli da ih je poseta predsednika prilično iznenadila.

– Samo što smo završili sa odnosom neko je pozvonio. Petar je otišao da vidi ko je u pitanju, pošto nismo nikoga očekivali, i zaprepastila sam se kada se vratio sa nasmejanim predsednikom države. Vučić mi je prišao, čestitao, rekao da ću za devet meseci postati majka i da je to sjajna vest za Srbiju – ispričala je šokirana Irena.

Petar je dodao da mu je Vučić, kada je izlazio iz stana, napomenuo da su imali sreće zbog toga što žive u četvorospratnici.

– Rekao mi je da večeras, da živimo iznad četvrtog sprata, on sigurno ne bi bio kod nas, već kod nekog drugog para koji živi na nižem spratu jer je spratnost veoma važna za natalitet – izjavio je on.

Soko Sokolović

Tagovi: