Vučić ne ide na RTS bez Marića
njuz-autor

AUTOR: Soko Sokolovic

07. mar. 2018

Vučić od RTS-a zahteva da mu za sledeće gostovanje obezbede Marića i Pinkov studio

BEOGRAD, 7. mart 2018, (Njuz) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da neće gostovati na Radio-televiziji Srbije sve dok mu Javni servis ne obezbedi Milomira Marića i Pinkov studio u Šimanovcima.

Vučić je istakao da je od RTS-a već zahtevao potpisvanje ugovora kojim će se nacionalna televizija obavezati na ispunjavanje ovih uslova, ukoliko želi da on bude gost emisije.

– Nikada više neću da odem na RTS dok ne potpišemo ovaj ugovor. Tražio sam da moji ljudi sve vreme budu u režiji i da spreče svaki eventualni pokušaj promene voditelja ili studija. Oni sa RTS-a kakvi su, dopustili bi da emisiju sa mnom vodi bilo koji novinar, neki stručnjak koji bi postavljao pitanja i tražio od mene odgovore, kao da je to njegov posao – rekao je Vučić. 

– Ne pada mi na pamet da se odazovem njihovom pozivu čak iako mi kao alternativu ponude Amidžića, Sanju Marinković, ili čak Deu i Sarapu lično. Moj zahtev je isključivo Milomir Marić i studio Pinka, i to onaj u Šimanovcima. Sve drugo bi bio incident i direktan politički napad kojim bi RTS jasno stavio do znanja na čijoj je strani. Ukoliko oni kao javni servis svih građana to ne mogu da mi ispune ima televizija koje to mogu i žele – napomenuo je predsednik.

Vučić je konstatovao da je on „najgluplji predstavnik vlasti“ jer mu, za pet godina vlasti, nikada nije palo na pamet da postavi ovakve uslove RTS-u .

– Ispao sam glup i naivan, išao sam tamo sa uverenjem da su svi kao Marić, da ću svuda imati publiku kao na Pinku, a RTS je bio spreman na sve, pa čak i da mi priredi TV duel – dodao je Vučić.

Soko Sokolović

 1. zivorad stankovic kaže:

  Oni su valjda parovi!

 2. milan (nisam odavde) kaže:

  Izgleda da ni on još nije shvatio da je pobedio. Kad shvati neće više postavljati uslove! To će se podrazumevati!

 3. voya montoya kaže:

  Jos jedino SPC ,moze da mu ispuni zahteve,te da Irinej abdicira,jerbo ga je Gospod poslao,da nam svima opere tabane…

 4. o0 kaže:

  Pa i Maric je zamalo organizovao duel AV i Obradovica.

 5. kurtovic kaže:

  Srbi su sami krivi sto imaju Vucica.

 6. Sasa kaže:

  Nek presele Šimanovce (studio) u Beograd na H2O.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *