nazad na vrh

Vučić odlučio da lično obiđe sve građane koji ne gledaju televiziju

Predsednik mora često da se pojavljuje na televiziji iako to ne voli

SRBIJA, 5. februar 2019, (Njuz) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će obići sve građane koji ne gledaju televiziju kako bi im lično predstavio rezultate koje su on i Vlada Srbije postigli.

Predsednik je naveo da, iako se trudi da što više bude prisutan na televizijama i u ostalim medijima, uvek ima onih koji još nisu čuli šta ima da kaže.

– Ako neko misli da je meni lako da u ponedeljak gostujem na Hepiju, u utorak na Pinku, u sredu na RTS-u, a da ostalim danima držim po dve konferencije dnevno, grdno se vara. Ja uopšte ne volim da se pojavljujem u medijima, nisam taj tip čoveka, ali prosto moram jer i dalje postoji mnogo građana koji nisu obavešteni koliko nam dobro ide i koliko dobro žive – objasnio je predsednik Srbije.

Vučić je rekao da je on jedan, a građana sedam miliona, i da ne može sve da postigne, ali da je krenuo u kampanju od vrata do vrata u nadi da će je završiti pre nego što Srbija uđe u Evropsku uniju.

– U Srbiji postoji dosta onih koji ne gledaju televizije i ne čitaju novine. Ima nažalost i onih koji gledaju pogrešne televizije i čitaju pogrešne novine, koje ne izveštavaju na pravi način o našim neverovatnim uspesima na svim poljima, tako da sam odlučio da obiđem sve te građane – zaključio je predsednik.

Kako nezvanično saznajemo, predsednik će svakom neobaveštenom građaninu održati  petominutnu  prezentaciju o uspesima ove vlasti, a ukoliko budu raspoloženi, dobiće i bonus prezentaciju o mafijaškoj hobotnici koju čine Đilas, Jeremić i Šolak.

Nenad Milosavljević

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Bolje da požuri, dok je još hladno, jer kad stigne proleće broj ,,neobsveštenih” lako može da se popne na 5 000 000!

  2. hoce li obilaziti drzavljane rbije u Suvoj Reci i ostalim gradovima Kosova, koje je itekako okupirano… mislim opozica ga okupira polako

  3. E baš super, ja već 10 godina nemam tv, sigurno će svratiti i do mene.
    Ali neću biti kući, baš mi je žao.

  4. Nek ne jede govna vise.Sta misli biti dozivotni predsednik pa da obilazi sve pojedinacno.Hahaha ovo je Vic decenije a ne godine.Smradina picousta!

  5. Nadam se da neće zazvoniti na moja vrata, pakao nam ne gine, đavo iskušava da pređu u njegovo stado, vidim spot gde mu poturaju decu, starce,bolesne, životinje iz štale da ih blagosilja prvorođeni. Tv PAKAO live.

  6. Nek dodje i isprica mi sve planove,jer planiram da se spakujem i idem sto dalje.A verujem da 90 posto mladih isto to planira.

  7. Voleo bih da dodje kod mene i da mu ja kazem a ne on meni .Koliko ima korupcije od strane njegovih partijskih slebdenika.Da mu kazem koliko je nepravedno i neposteno da me kazni sto 40g izdvajam za penziju a nemam 65g zivota,da to nigde nema u svetu ides u penziju ako imas 40g radnog staza ili 65g zivota dovoljno jedan uslov da ispunis .Da ga pitam da li on moze da prezivi sa tom penzijom .

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix