Predsednik mora često da se pojavljuje na televiziji iako to ne voli
njuz-autor

AUTOR: Nenad Milosavljevic

06. feb. 2019

Vučić odlučio da lično obiđe sve građane koji ne gledaju televiziju

SRBIJA, 5. februar 2019, (Njuz) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će obići sve građane koji ne gledaju televiziju kako bi im lično predstavio rezultate koje su on i Vlada Srbije postigli.

Predsednik je naveo da, iako se trudi da što više bude prisutan na televizijama i u ostalim medijima, uvek ima onih koji još nisu čuli šta ima da kaže.

– Ako neko misli da je meni lako da u ponedeljak gostujem na Hepiju, u utorak na Pinku, u sredu na RTS-u, a da ostalim danima držim po dve konferencije dnevno, grdno se vara. Ja uopšte ne volim da se pojavljujem u medijima, nisam taj tip čoveka, ali prosto moram jer i dalje postoji mnogo građana koji nisu obavešteni koliko nam dobro ide i koliko dobro žive – objasnio je predsednik Srbije.

Vučić je rekao da je on jedan, a građana sedam miliona, i da ne može sve da postigne, ali da je krenuo u kampanju od vrata do vrata u nadi da će je završiti pre nego što Srbija uđe u Evropsku uniju.

– U Srbiji postoji dosta onih koji ne gledaju televizije i ne čitaju novine. Ima nažalost i onih koji gledaju pogrešne televizije i čitaju pogrešne novine, koje ne izveštavaju na pravi način o našim neverovatnim uspesima na svim poljima, tako da sam odlučio da obiđem sve te građane – zaključio je predsednik.

Kako nezvanično saznajemo, predsednik će svakom neobaveštenom građaninu održati  petominutnu  prezentaciju o uspesima ove vlasti, a ukoliko budu raspoloženi, dobiće i bonus prezentaciju o mafijaškoj hobotnici koju čine Đilas, Jeremić i Šolak.

Nenad Milosavljević

 1. milan (nisam odavde) kaže:

  Bolje da požuri, dok je još hladno, jer kad stigne proleće broj ,,neobsveštenih” lako može da se popne na 5 000 000!

 2. amharac kaže:

  hoce li obilaziti drzavljane rbije u Suvoj Reci i ostalim gradovima Kosova, koje je itekako okupirano… mislim opozica ga okupira polako

 3. Kaja kaže:

  E baš super, ja već 10 godina nemam tv, sigurno će svratiti i do mene.
  Ali neću biti kući, baš mi je žao.

 4. Svetislav kaže:

  Nek ne jede govna vise.Sta misli biti dozivotni predsednik pa da obilazi sve pojedinacno.Hahaha ovo je Vic decenije a ne godine.Smradina picousta!

 5. Vlada kaže:

  Nadam se da neće zazvoniti na moja vrata, pakao nam ne gine, đavo iskušava da pređu u njegovo stado, vidim spot gde mu poturaju decu, starce,bolesne, životinje iz štale da ih blagosilja prvorođeni. Tv PAKAO live.

 6. Kristina kaže:

  Nek dodje i isprica mi sve planove,jer planiram da se spakujem i idem sto dalje.A verujem da 90 posto mladih isto to planira.

 7. Bogi kaže:

  Voleo bih da dodje kod mene i da mu ja kazem a ne on meni .Koliko ima korupcije od strane njegovih partijskih slebdenika.Da mu kazem koliko je nepravedno i neposteno da me kazni sto 40g izdvajam za penziju a nemam 65g zivota,da to nigde nema u svetu ides u penziju ako imas 40g radnog staza ili 65g zivota dovoljno jedan uslov da ispunis .Da ga pitam da li on moze da prezivi sa tom penzijom .

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *