Mandatar je ustao u odbranu zemlje od onih koji evrima podrivaju Srbiju
njuz-autor

AUTOR: Nenad Milosavljevic

12. jun. 2016

Vučić optužio građane zadužene u evrima da su strani plaćenici

BEOGRAD, 12. jun 2016, (Njuz) – Mandatar za sastav nove vlade Aleksandar Vučić optužio je sve građane koji imaju kredite u evrima ili nekoj drugoj stranoj valuti da su strani plaćenici koji podrivaju sistem i rade protiv reformi.

Vučić je naveo da je njemu drago što oni “omogućavaju devizni priliv zemlji”, ali i da je jako važno da da sve bude transparentno i da građani koji podržavaju reforme i napredak vide ko finansira pomenutu grupaciju građana i sa kojim ciljem.

– Ništa nije sporno, neka oni samo rade svoj posao. Ali nemoj da se pravimo kako niko ništa ne zna. Niko ne sme tim ljudima ime da spomene, svi se, bre, plaše. Ali ja se ne plašim, znam ime svakoga ko je uzeo kredit u stranoj valuti i znam mu porodično stablo do askurđela. Mene to ne zanima, ne bavim se time. Mene interesuje da Srbija ide napred, a ko će da uzima kredit u evrima i švacarcima, time neka se bave nadležni organi – izjavio je mandatar.

On nije želeo da precizira o kojem broju građana se tačno radi, a prema istraživanju lista Informer u pitanju su „milioni plaćenika“.

– Cilj svih njih je da Srbiju uvedu u haos i da, finansirajući svoje živote prljavim zapadnim valutama, stvore produženo vanredno stanje u zemlji. Ranije smo upozoravali da će plaćenici zaduženi u švacarskim francima pokušati da izvedu državni udar i evo, njih desetak već mesecima protestuje ispred Vlade Srbije. Ništa nije slučajno, sve je namerno! – naveo je urednik Informera Dragan J. Vučićević.

Nenad Milosavljević

 1. Рубљов kaže:

  Умирем од среће када свима који су задужени у страној валути могу јасно и гласно да поручим – да би мени купили гарсоњеру, мама и тата се нису задужили у еврима и швајцарцима, што је још један доказ да већег верника у родитељску љубав од мене нема –

  1. Maizah Monc kaže:

   Roditelji se zaduzili, zbog tvoje garsonjere? Nije te sram?

 2. milan (nisam odavde) kaže:

  Jasno je da će sad da otpusti Jorgovanku, koja održavanjem realnog kursa dinara, pomaže ovim izrodima, da ne samo budu strani plaćenici nego da svojim bahaćenjem prkose onima koji se stiskaju u 30 kvadrata dobijenih zbog specijalnih zasluga za vreme bombardovanja!

 3. Tagore kaže:

  Tačno, sve strane plaćenike treba proterati iz Srbije i ostaviti vladare da vladaju sami.
  A mogli su da se zaduže u švajcaru na ”dozvoljeni srpski minus” kao i svi normalni ljudi…
  .
  ”DOZVOLJENI MINUS” još ne postoji na međunarodnom jeziku, ali kod vernih srpskih vladara (zelenaša pod zakletvom) može i to po ceni od 70% (odsto) godišnje kamate. Znate l’ broj srpskih vladara koji se još obogatio nije?

 4. Sneža kaže:

  A kako ne interesuje ga, a sve o nama zna do askunđela?
  Zna li kako se mučimo, dok banke zarađuju ekstra profit na kursnim razlikama?
  Lako je njemu da priča, on je dobio od vlade stan, a i svi političari su se snašli za stotine kvadrata, oni nisu morali da uzmu kredit, da ne bi bili podstanari i davali gazdi u vreću bez dna sa otkazom nad glavom. Verovali smo, bolje rata, nego kirija. Sada je rata tolika da se može iznajmiti veći stan u centru ili nekom elitnom naselju, sa sve režijskim troškovima.
  Uvek bilo, sit gladnom ne veruje.
  No, sada ni mi gladni ne verujemo sitom koji nas tretira kao slaboumne, a sumnja u svakog.
  Zašto se on toliko plaši?

 5. mizantropikus kaže:

  Kad su to banke prestale da nude kredite u kalasnjikovima?

 6. Zeljka kaže:

  Na ovo nemam komentar

 7. Sp kaže:

  U Srbiji smo svi do jednoga strani plaćenici, jer nam je potrebno 26,000,000,000€ samo da budemo švorc. Do tada trošuckamo pare od kredita, koji Vučić sa takvom lakoćom pozajmljuje od MMF-a, da bi se naivnom čoveku moglo učiniti da će ih vraćati iz svog džepa. Ali, šta se može očekivati od čoveka koji ima sedam ari stanova i ni dana radnog staža.
  Ako iko, ikada pokuša da vam posoli pamet Vučićevim odstignućima, samo mu prosledite ovaj link:

  http://www.javnidug.iio.org.rs/

 8. Баш Рђа kaže:

  У праву си вучићу, исплативије је бити српски плаћеник (блееееер, штроскан, гузенбауер, фратини), мамицу ти изделиверирам.

 9. Tagore kaže:

  ”Voice of Serbia”
  Vlasnik Privredne Komore Srbije Marko Čadež je obavestio prezadužene građane i seljake Srbije u eurima da je ”ujedinjena dijaspora srpskih umetnica i čistačica iz Beča na novim, zdravim ekonomskim osnovama” i da namerava posle kiše u Sjenici po povišenoj temperaturi od +7C investirati u našoj zemlji. I prezadužena Merima iz Tutina je prodala čisto srpsko runo i dve ošišane ovce. Nakon uspešne posete sicilijanskih i portugalskih privrednika, i sam Marko Čadež će otputovati u Čad za nove poslovne partnere.
  Organak vlastodržačkih podupirača iz pozadine će finansirati prezaduženi rad mladih udavača u srpskim medijima – da kopiraju ”sputniknews.com” i ”zadovoljna.hr” po ceni mesečnih zarada od 16.000 dinara u nacionalnoj valuti.
  .
  Srpski vođa je u međuvremenu uputio čestitke razbojnicima S. M. (18), M. M. (21) i M. M. (21) koji su u noći između 6. i 7. juna upali u kuću bogatog Vasilija Stojiljkovića, kao i u dom Gradimira Stankovića iz istog sela, nedaleko od Lebana, s maskama na licima i pištoljem, dok je najmlađi od njih čuvao stražu. Kada su našli novac, nesrećne, nemoćne ljude su vezali i pobegli. Policija je prezadužene razbojnike brzo pronašla i uhapsila i oslobodila u istom danu, a na suđenju je dokazano da nisu krivi.
  Bogati seoski građani iz sela Pertate, nedaleko od Lebana, su čuvali po 10.000 dinara u slamaricama, što u rečniku iskusnih pravnika i nezaposlenih advokata bez radnog iskustva krši zakon o utaji neoporezive imovine.

 10. Vladimir kaže:

  Da smo p(l)aćenici, jesmo!

 11. Tagore kaže:

  Javna izjava domaćeg plaćenika:
  “Meni je 121 dinar po satu dovoljan jer ja znam prosečnu cenu sive mase, a nikako ne mogu biti iznad proseka.”

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *