FOTO: Skrinšot Insajder
njuz-autor

AUTOR: urednistvo

15. nov. 2019

Vučić: Otac Nebojše Stefanovića se slučajno sapleo i upao u trgovinu oružjem

BEOGRAD, 15. novembar 2019, (Njuz) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da se otac ministra policije Nebojše Stefanovića u trgovini oružjem našao tako što se sapleo i upao u nju.

Vučić je naveo da ne treba previše osuđivati Branka Stefanovića jer je to nešto što može da se desi bilo kome.

– Kome se nekad u životu nije desilo da se saplete i upadne u nešto? Neko upadne u vodu, neko u blato, neko u otvoren šaht, a Branko Stefanović je imao tu nesreću da upadne u trgovinu oružjem. Pa je l’ treba sad da ga linčujemo zbog nečega na šta on nikako nije mogao da utiče? – zapitao se predsednik.

Aleksandar Vučić je konstatovao da je saplitanje mnoge odvelo u nevolju, ali da moramo imati razumevanja za njih.

– Brankov sin Nebojša se takođe sapleo i upao u plagirani doktorat. Isto se desilo i Siniši Malom. Siniša Mali je čak posle jednog saplitanja upao i u 24 stana u Bugarskoj. Bratislav Gašić je, ako se sećate, upao u seksizam, dok se Aleksandar Vulin sapleo o 200.000 evra i upao u novi stan. Mogao bih ovako da nabrajam do sutra, ali nije u tome suština, suština je da ne osuđujemo nikoga ako nismo bili u njegovim cipelama. Onim koje je nosio kad se sapleo – zaključio je predsednik Srbije.

Nenad Milosavljević

 1. scoby kaže:

  Baš tako. I Sima C. se sapleo pa mu ispala upaljena šibica ispred kuće novinara Jovanovića u Vrčinu, a i oni što su Borku Stefanoviću razbili glavu, sapleli se o svoju motku pri pokušaju (3.put) skoka sa motkom. Čak i sam Veliki Vođa se sapleo i upao u gvožđaru (koja ne postoji) u Londonu…

 2. milan (nisam odavde) kaže:

  Ajd sad. Pa nije saplitanje bio osnovni problem. Meni je mnogo gore ako nevinog penzionera predsednik lično optuži da negde radi, pa onda mora javno da demantuje, kad dobije tačne podatke iz policije!

 3. Баш Рђа kaže:

  Слина и јесте љигава и клизава, не лаже овај, први пут у новијој историји. Тако се и неки керамичар оклизнуо на плочице па бупнуо у БИА-у, дачић се спотако на мишу-банану, вулина саплела тетка, онда неки мали омикнуо на факултету, једино мају и зорану не мора нико да саплиће, саме падају на леђа. А чуо сам и да се неки шиптар, добро сад, нема везе што је шиптар, дешава се јбг, е тај муслиу кажу да се саплео, трећа смена јбг, био мрак, не види се, па се баш на ангелину спотако и некако јој незгодно уденуо, шта ли, тек 9 месеци касније овај закмечао и до дан-данас није престао. Тако да, у праву је човек, јес, јес.

 4. Djura kaže:

  meni od znoja djavo odnese,za njih me bas z…

 5. zini da ti kažem kaže:

  ma nije to on, nego mu je neko ukrao ličnu kartu pa otvorio firum za trgovinu oružjem na njegovo ime

 6. Vlada kaže:

  AV objašnjenja su upravo u ovakvom stilu.

 7. djordje zemungt kaže:

  Barabe du to i zajebavaju glupi narod

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *