Vučić je penzionerima, između ostalog, najavio i hleb po ceni od tri dinara
njuz-autor

AUTOR: Nenad Milosavljevic

15. feb. 2016

Vučić penzionerima obećao bolji život za 20, najviše 30 godina

BEOGRAD, 15. februar 2016, (Njuz) – Premijer Srbije Aleksandar Vučić obećao je juče penzionerima da će osetiti bolji život već za 20, najdalje za 30 godina.

Vučić je prilikom posete penzionerskom klubu “Pupoljak” izjavio da će se prvi znaci boljitka osetiti za oko 10 godina, a da će penzioneri za osetno poboljšanje da sačekaju malo duže, ali da će njihovo strpljenje biti nagrađeno.

– Vi ste ti koji imaju sve vreme ovog sveta, a znam i da ste strpljivi. Zato apelujem na vas da sačekate još samo par decenija i živećete mnogo bolje nego danas. Hleb od tri dinara, struja jeftinija za 20 odsto i povećanje penzija svakog meseca za pet odsto biće stvarnost svih vas koji se strpite do 2040. eventualno do 2045. godine – naveo je Vučić.

Prema premijerovim rečima, penzioneri su najzaslužniji za sve dobre rezultate njegovog rejtinga u prethodnom periodu.

– Vi ste pravi junaci. Vašom žrtvom zaustavljeno je padanje mog rejtinga, štaviše porastao je. To će nam omogućiti još više domaćih i stranih investicija u Srpsku naprednu stranku i još radnih mesta za članove naše stranke u celoj Srbiji – zaključio je Vučić.

Nenad Milosavljević

 1. milan (nisam odavde) kaže:

  A onda je otisao u wc povukao vodu, sve ih isterao iz kluba i zakljucao vrata!

 2. Ja sam kaže:

  Penzioneri su buducnost Srbije.

 3. folirant kaže:

  Nije tako crno. Mislilo se vec od 2012 g. samo 20 teskih godina, a posle Sunce. Vec je proslo cetiri godine. Ovo su mediji neskloni vladi i njenim reformskim naporima , namerno precutali.
  Moj deda ( 89 g.) , ljut na banku sto mu nije odobrila pocetak vracanja kredita na 20g., vec na 16g., kada dodje boljitak. Njegov stariji kolega koji je uzeo kredit isto danas, jedva ceka dan sa otplatom kredita, da na taj nacin pomogne drzavi.
  Pojavili se penzioneri “kamikaze”, hoce sebi da skrate zivot kako bi u budzetu ostalo vise novca.

 4. Баш Рђа kaže:

  Пантелија Топаловић@omladina PUPS-a like this.

 5. Svetlana Mitic kaže:

  Koja buducnost treba nama penzionerima i koji bolji zivot? Treba nasoj deci i unucima posao da rade i da se sami izdrzavaju i svoju decu da skoluju, a ne da zavise od penzija i da oni umesto nas cekaju kada ce doci 10. i 25. u mesecu. Mi smo nase odradili i penziju zaradili. Jeste da nije velika i nije dovoljna ali neka prezivecemo do sudnjeg dana. Cemu vodi to da smo sada toliko vazni i da se svuda prikazuju penzioneri? Mnogima to godi mozda nikada nisu imali priliku da se vide na nekom ekranu, pa vise izigravaju budale i klovnove kada se klanjaju i kada se zahvaljuju i aplaudiraju, cemu, zasto? Bice glasanje pa o tome ce sami odluciti, sta je dobro i za koga ce da glasaju.

 6. Raynolds kaže:

  Pa dobro ovde covek govori istinu , za 20-30 godina ce se stvari dosta promeniti i siguran sam da ce docekati neki bolji zivot na nekom drugom , lepsem … onozemaljskom svetu .

 7. voya montoya kaže:

  I zemaljski,i zagrobni napredak…

 8. Sp kaže:

  – Vučiću, šta to nosiš baci?
  I Vučić baci.

 9. Sp kaže:

  Ti! Ti, budjavi, dolazi ovamo. Jel si i ti u kampanji? – Ne, nisam u kampanji. – Nisi? – Jesam. – A, jesi? – Ustvari jesam. – A, jesi, a? – Pa ne, kažem nisam… Samo baki da odnesem šah…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *