Čim se predsednik neopaženo iskrade iz neke vesti, obezbeđenje ga brzo stigne
njuz-autor

AUTOR: Soko Sokolovic

22. maj. 2019

Vučić: Ponekad se iskradem iz vesti pa me obezbeđenje juri

BEOGRAD, 22. maj 2019, (Njuz) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otkrio je danas novinarima da, od kada je na čelu države, retko ima priliku da ne bude akter neke vesti.

On je napomenuo kako mu nekada nedostaje da pročita vest, ili pogleda emisiju u kojoj se on ne spominje, kao i da ponekad uspe da se iskrade iz vesti, pa ga obezbeđenje juri i pokušava da ga vrati u nju.

– Nema puno vesti u kojima se ne pojavljujem, pa imam malu tremu kada se to desi, jer nisam navikao na takve situacije. Tokom poslednjih sedam godina na prste jedne ruke mogu da prebrojim događaje sa kojima nisam doveden u kontekst, mada, moj posao je takav da ja moram da se pojavim u bukvalno svakoj vesti – objasnio je Vučić.

– Nekada uspem neopaženo da se iskradem iz neke vesti i onda, kada to obezbeđenje primeti, krene jurnjava kao u Otpisanima. Ma ne biste verovali šta sve rade kada pokušavaju da me stignu i vrate u tu vest, a ja se sakrivam iza nekih drugih događaja i trudim se da tako prikrijem svoje prave namere, ali to stvarno retko radim, a i oni me jako brzo stignu – izjavio je predsednik.

On je dodao da razume reakciju obezbeđenja.

– Njihov posao je da brinu o mom pojavljivanju u svakoj vesti i ako se desi da me u nekoj nema, oni će biti krivi. Zbog toga se ja trudim da me ima u svim vestima jer ne mogu da dozvolim da oni pate ceo život zbog toga što sam ja bio neodgovaran – ispričao je predsednik Vučić novinarima.

Soko Sokolović

Nema komentara za ovu vest.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *