Screenshot
njuz-autor

AUTOR: urednistvo

02. apr. 2023

Vučić ponudio Vučićeviću da uređuje Informer dok je on u zatvoru

BEOGRAD, 2. april 2023, (Njuz) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ponudio je Draganu J. Vučićeviću, glavnom i odgovornom uredniku Informera, da uređuje taj dnevni list dok je on u zatvoru.

– Mislio sam da je to neslana šala, pa sam sinoć pozvao Dragana J. Vučićevića telefonom. Međutim, kad sam video da je odlučan da ide u zatvor, ja sam mu ponudio da u tom periodi preuzmem uređivanje Informera, izjavio je Vučić.

Kako je istakao, on je ovo ponudio iako zna da će njegovi protivnica jedva dočekati da kažu kako je to mešanje u uređivačku politiku jednog medija i pokušaj da ga stavi pod svoju kontrolu.

– Jedini motiv da ovako nešto ponudim jesta taj što je loše za zemlju da Informer ostane bez svog urednika. Informer je list u kojem se čuje drugačije mišljenje, a bez Vučićevića na čelu, u naletu tajkunskih medija, bojim se da bi tu moglo svašta da se desi. Znam ja jako dobro da neki jedva čekaju da Informer ostane bez Vučićevića, naveo je Vučić.

On je dodao i da će, iako je ostalo još malo vremena, nastaviti da ga ubeđuje da ne ide u zatvor.

– I pored silnih obaveza, dovođenja investitora, odbrane Kosova i Metohije, spreman sam da i ovde pomognem kako Srbija ne bi ostala bez takvog jednog medija. Ne znam da li znate, ja sam bio i malo novinara i dobro znam kako se uređuju mediji. Verujem, bolje od većine urednika u Srbiji. Tako da, Dragana, uz tebe sam. Još jednom te molim, ne idi u zatvor. Kao što si ti mene prijateljski onomad upozoravao, da ti uzvratim na isti način. Dragane, budala si ako odeš u zatvor. A moja ponuda ti je na stolu, rekao je Vučić.

Bane Grković

  1. Баш Рђа kaže:

    Хахахахаха, каква гњида и бедник. Па бре, дуже је вулин био у војсци него овај у апсу. Шта је следеће, да се онај лудак (сви знамо који лудак – прим.прев.) мало обеси, па да га после 20 минута скину са лустера, дај бре људи, уозбиљите се, ово ни у “Љовисни” и “Касандри” није било. Иначе, ја се извињавам унапред, ал* кад чујем име уваженог новинара или кад му видим слику, прикаже ми се да извинете, неко велико .овно и на њему зунзара са ликом ДЈВ и згади ми се све, јбг, извињавам се и зунзари, нема она везе са слободним новинарством и правосуђем.

  2. Владимир Николић kaže:

    Дрогирани упишани педер би врло радо заменио свога пулена, свакако нису нормални, никад се АВ не би обесио нема ствар међу ногама.

  3. voya montoya kaže:

    E ovaj Eliot Nes iz 2006. bas zaboravio koja mu bese prva prvobitna uloga…!! Jedino sto pije kao Eliot Nes…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *