njuz-autor

AUTOR: urednistvo

05. sep. 2012

Vučić poveo protiv Dačića u broju najavljenih hapšenja

Vučić pokazuje Dačiću tabelu nakon poslednjeg kola

BEOGRAD, 5. septembar 2012, (Njuz) – Aleksandar Vučić prešao je u poslednjem kolu u vođstvo nad najvećim rivalom Ivicom Dačićem u broju hapšenja koja će obaviti, zauzevši tako čelnu poziciju na tabeli već na početku nove sezone.

Dačić je u prethodnoj sezoni, naročito u njenom finišu, suvereno vladao tabelom i nizao hapšenje za hapšenjem, ali je prelazni rok, uprkos solidnim pojačanjima, očigledno uzeo danak. Dačić još nije uspeo da uigra tim i na vreme najavi sva hapšenja koja je mogao, što je Aleksandar Vučić vešto iskoristio i na tabeli napravio razliku od čak 16 najavljenih hapšenja više u odnosu na Dačića.

Iako je svoj tim, ali i klupu, popunio, prema mišljenju mnogih, potpunim autsajderima, Vučić je uspeo da iskoristi nepažnju i opuštenost Dačića i iz kontre napravi solidnu prednost.

Ipak, poznati reditelj i sportski analitičar Gorčin Stojanović ocenjuje da je sezona tek počela i da Dačić nema razloga za brigu.

– Još je rano za iznošenje bilo kakvih prognoza i mislim da će Dačić vrlo brzo nadknaditi bodovnu razliku. Dovoljno je da na dva gostovanja najavi po četiri ili pet hapšenja i da na svom terenu, u skupštini, bude u bolji u jednom meču od Vučića, pa da se ta razlika istopi“, rekao je Stojanović za Njuz.

Zanimljivo je da je Ivica Dačić najvećeg rivala dobio upravo Aleksandru Vučiću, koji je do nedavno igrao u drugoj ligi, gde je izborio plasman u prvoligašku elitu, gde je odmah izbio u sam vrh.

Nenad Milosavljević

 1. Ja sam kaže:

  Ma nema sanse da Li Dacic nadmasi mladjanog Cak Vucica. Sigurno je i to da, ako nastave ovim tempom da hapse, za smestaj postenih zatvorice ce biti dovoljni.

 2. scoby kaže:

  A jel se tu računaju i najave hapšenja u predizbornoj kampanji? Ili su velja lopov i mlađa amnestirani ulaskom u tzv. Vladu?

  1. WTF kaže:

   Hapšenja postignuta u pripremnom periodu se ne računaju.
   Što se tiče Mlađe i Velje – momci su bili nezadovoljni primanjima u prethodnim klubovima i odbili su da produže ugovore.

 3. Bane kaže:

  Ja mislim da je u pitanju taktički manevar Dačića. Iako je njegov trener pokojni, neuporedivo je bolje hapsio od Hagovanog trenera Vučićevog. Čim se Vučić malo umori, zna se ko je glavni…

 4. Tetka kaže:

  А ја мислим да се играју потапања подморница, па Вучић проверава да ли је Дачић варао…

 5. celtic kaže:

  Gorčin se vratio. Jeeeeeeee!!!!

 6. Shumsky kaže:

  ma čekajte da krene nameštanje utakmica u prvenstvu.
  na ponude vlasnika timova ni Kolina ne bi ostao imun

 7. apostol kaže:

  jebiga, vučić hapsi i na gostujućem terenu, agrobanka-sps-bunjištu. gol u gostima je gol u gostima.

 8. Anastasja kaže:

  Obzirom na veliki broj najavljenih hapšenja moraju se pripremiti mesta na zatvorskoj klupi te se počelo sa intenzivnim pražnjenjem istih. Naravno, prednost imaju članovi i simpatizeri istih klupskih boja kao što su vladajuće. U cilju skraćenja čekanja na prazne zatvorske klupe, iste će napuštati grupe i klanovi u celini. Pored boje dresa prednost će se davati zapremini koverte.

 9. Sumadinac kaže:

  Ali Dacic zadaje smrtni udarac i hapsi osumnjicene u aferi Kofer!
  Ajde sada da te vidimo Vucicu, ha!

 10. WTF kaže:

  Slaba je naša liga!
  Svi talenti otišli u Holandiju. Onaj mali… Kako se beše zove…? Šutanovac! Šutanovac je neko vreme igrao u Vašingtonu, ali njihova liga je još gora! Možda njega da dovedu? Prešao bi sigurno, jer ekipa mu je pukla ove sezone. Tu je i onaj mali Milošević što igra u Rusiji… Bogoljub, Koštunica, Vukovi…
  Ma imamo mi talente, bre! Ajmo, bre! Srbija!!!
  Eh, kada bi makar jedan tim uspeo da uđe u tu ligu EU šampiona…

 11. drLaki kaže:

  Samo se vi zezajte bre.Nemojte bre da vam Daca dodje i da odrzi predavanje o Kalemegdanu bre.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *