nazad na vrh

Vučić pozvao mačku Karla Lagerfelda da ulaže u Srbiju

BEOGRAD, 21. februar 2019, (Njuz) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je danas Šupeta, mačku pokojnog modnog kreatora Karla Lagerfelda, da deo svog kapitala uloži u Srbiju, saznaje Njuz.

Vučić je napomenuo da je Šupet nasledila oko 200 miliona dolara od čuvenog kreatora i da je Srbija idealno mesto gde bi mogla da investira svoj novac.

– Srbija je pravo mesto za sve strane investitore i ovde su svi dobrodošli, bez obzira da li su Arapi, Kinezi ili mačke – izjavio je predsednik Vučić i najavio da se nada skorom susretu sa Šupet.

– Probaću da predstavim gospođi Šupet da je Srbija zemlja jeftine radne snage u koju može da investira svoje nasledstvo. Srbija je poznata i po dobrim subvencijama za strane investitore, tako da sam uveren da će gospođa Šupet pre imati Srbiju u vidu nego neku tamo Slovačku ili Rumuniju – izjavio je Vučić.

On je iskoristio priliku da podseti da je situacija u Srbiji mnogo bolja nego u vreme bivše vlasti, kada nijedna mačka nijedan dinar nije uložila u našu zemlju.

Marko Dražić

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Iz dobro obaveštenih izvora nezvanično se može čuti da je poziv odbijen jer je Mačka navodno izjavila da je i pored primamljivih ponuda, previše džukela na investicionom mestu na ušću dveju reka ispod Avale.

    • Ima dosta dzukela, ali ima i dosta miseva koji sve rade za dzukele. Mislim da za macku ima dosta mesta ovde.

    • …Aaaa.odatle znaci zamenik gradonacelnika,izvesni Goran V. planira da obezbedi pare za 210 do 230 autobusa za GSP…??!!

  2. nije mi jasno zasto se neke obicne , normalne stvari pedstavljaju kao izuzetne. ravnopravnost bi uvek trebala da vazi; ako konji, zmije, majmuni i magarci vec ulazu i poseduju skoro celu srbijicu, zasto i macke ne bi pokusale

  3. Svinja podivljala nam vodi Srbiju pa mačka mrzi blato,teška posla za diplomatiju, Koštunica da se uključi da nešto izgrebana

  4. Mi smo životinjska farma

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix