nazad na vrh

Vučić pozvao mačku Karla Lagerfelda da ulaže u Srbiju

BEOGRAD, 21. februar 2019, (Njuz) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je danas Šupeta, mačku pokojnog modnog kreatora Karla Lagerfelda, da deo svog kapitala uloži u Srbiju, saznaje Njuz.

Vučić je napomenuo da je Šupet nasledila oko 200 miliona dolara od čuvenog kreatora i da je Srbija idealno mesto gde bi mogla da investira svoj novac.

– Srbija je pravo mesto za sve strane investitore i ovde su svi dobrodošli, bez obzira da li su Arapi, Kinezi ili mačke – izjavio je predsednik Vučić i najavio da se nada skorom susretu sa Šupet.

– Probaću da predstavim gospođi Šupet da je Srbija zemlja jeftine radne snage u koju može da investira svoje nasledstvo. Srbija je poznata i po dobrim subvencijama za strane investitore, tako da sam uveren da će gospođa Šupet pre imati Srbiju u vidu nego neku tamo Slovačku ili Rumuniju – izjavio je Vučić.

On je iskoristio priliku da podseti da je situacija u Srbiji mnogo bolja nego u vreme bivše vlasti, kada nijedna mačka nijedan dinar nije uložila u našu zemlju.

Marko Dražić

  1. Iz dobro obaveštenih izvora nezvanično se može čuti da je poziv odbijen jer je Mačka navodno izjavila da je i pored primamljivih ponuda, previše džukela na investicionom mestu na ušću dveju reka ispod Avale.

    • Ima dosta dzukela, ali ima i dosta miseva koji sve rade za dzukele. Mislim da za macku ima dosta mesta ovde.

    • …Aaaa.odatle znaci zamenik gradonacelnika,izvesni Goran V. planira da obezbedi pare za 210 do 230 autobusa za GSP…??!!

  2. nije mi jasno zasto se neke obicne , normalne stvari pedstavljaju kao izuzetne. ravnopravnost bi uvek trebala da vazi; ako konji, zmije, majmuni i magarci vec ulazu i poseduju skoro celu srbijicu, zasto i macke ne bi pokusale

  3. Svinja podivljala nam vodi Srbiju pa mačka mrzi blato,teška posla za diplomatiju, Koštunica da se uključi da nešto izgrebana

  4. Mi smo životinjska farma

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix