nazad na vrh

Vučić: Preteći ćemo Nemačku u broju pobeda nad koronom

Predsednik: Srbija treba da se ponosi brojem pobeda nad korona virusom

SRBIJA, 23. jul 2020, (Njuz) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će Srbija u ovoj godini preteći Nemačku u broju pobeda nad koronavirusom. U obraćanju novinarima predsednik je saopštio da će Srbija do kraja 2020. biti evropski lider u tome koliko puta je pobedila koronu.

-Verujem da ćemo biti broj jedan u Evropi, a možda čak i u svetu, kada se na kraju godine budu sabirale objave pobeda nad virusom kovid 19. Možda će samo jedna zemlja na svetu biti ispred nas, to ćemo proveriti u naredna dva, tri dana. Broj pobeda ne znači da smo mi najviše pogođeni epidemijom, već da smo svaki put kada je buknula najbolje reagovali – objasnio je Vučić novinarima.

-Svi znate da ja uvek idem sa konzervativnim procenama uspeha, a rezultat bude bolji od najavljenog. Najbolji dokaz za to da ćemo imati sjajne rezultate jeste taj što danas imamo više objavljenih pobeda nad koronom nego u vreme Josipa Broza Tita – istakao je predsednik.
-Već sada mogu da garantujem veći broj pobeda nad koronom od jedne Nemačke i jako sam srećan zbog toga. Zamislite da jedna mala Srbija više puta pobedi koronu od sila poput Nemačke, Francuske ili Britanije. Mi sada ulazimo u dinamičan rast broja pobeda nad virusom. Neke prognoze kažu da ćemo moći da objavimo najviše dve pobede, a ja vam kažem da ćemo ići na najmanje tri ili četiri, pa i više ako bude trebalo – izjavio je Vučić.
On je napomenuo da bi broj pobeda nad koronom na kraju godine sigurno bio daleko veći da ove godine nije bilo korone.

Nenad Milosavljević

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Највољенији председник икад, стручњак опште праксе, кандидат за Нобелову награду у свим областима, сада и тренер “The Cuckoos Nest Flyers-a” : https://www.youtube.com/watch?v=LRqgo8Oauo0

  2. Ovom čoveku neko mora da objasni da, koliko god kopirao Trampa i koliki god mu ego bio velik, nikada neće moći da bude predsednik Amerike. Postoji varijanta da predsedava EU, al prvo mora da uvede Srbiju unutra (dok je on vodi to ,,neće da može”). Tako da mu samo ostaje da neprestano priča kako je Srbija, u svemu, najbolja na svetu. Za divno čudo ima veverica koje veruju!

  3. U Njemackoj se igra fudbal bez naroda , a mi eto , od 1. kolovoza ( avgusta ) pocinjemo Ligu najtrofejnijeg sporta , bez veceg interesovanja , najtrofejnijeg naroda…

  4. Vođa vrhovni Pinokio laže i krade kako zine, lekovi za njegovu bolest su svakodnevno pojavljivanje na tv, svakako izbegava košulju sa vezivanjem pozadi i trajni smeštaj u gumenu sobu da ne razbije glavu.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix