Vučić uspeo da zavara Karića da ga podržava
njuz-autor

AUTOR: Marko Drazic

28. jan. 2017

Vučić prisustvovao otvaranju Karićevog šoping-mola ne bi li pronašao dokaze protiv njegovog vlasnika

MINSK, 28. januar 2017, (Njuz) – Premijer Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je juče otvaranju velikog šoping-mola BK grupe u Minsku, ali razlog njegove posete nije bio davanje podrške Bogoljubu Kariću kako je u prvi mah delovalo, već želja srpskog premijera da na licu mesta lično pronađe neki dokaz protiv njegovog vlasnika, ekskluzivno saznaje Njuz.

Podsetimo, Vučić je krajem prošle godine bio veoma ljut kada je čuo da su obustavljene istrage protiv Bogoljuba Karića i Mlađana Dinkića, tako da je odlučio da uzme stvar u svoje ruke.

– Premijer je svestan da sve u ovoj zemlji mora sve on sam da radi, ako želi da ishod bude dobar. Nezadovoljan istragom, odlučio je da sam pokuša da pronađe neke dokaze protiv Bogoljuba Karića, zbog čega je odlučio da se pojavi na otvaranju velikog šoping-mola od preko 200.000 kvadrata – izjavio je naš izvor iz Vlade Srbije koji je tražio da ostane anoniman.

– Vučić je sve uspeo da zavara, čak je i održao govor na otvaranju, ne bi li porodića Karić pomislila da ih on podržava u njihovom radu, da bi odmah nakon otvaranja, Vučić lično odlazio od lokala do lokal, pažljivo prošetao svim hodnicima i obišao toalete u nadi da će negde iskrsnuti bilo kakav dokaz protiv Karića – dodaje naš sagovornik.

Kako Njuz saznaje, premijer ništa sumnjivo nije uspeo da pronađe u ovom šoping-molu, ali ne planira da obustavi ličnu istragu.

– Moguće da će premijer morati da se još više zbliži sa Karićem u želji da otkrije nešto što ovaj krije, a što bi moglo da pomogne u istrazi, tako da ne treba da začudi ako se Bogoljub uskoro nađe i na nekoj listi vladajuće stranke – kaže naš sagovornik.

 

Marko Dražić

 1. Ja sam kaže:

  Ako nastave sa zblizavanjem zavrsice u krevetu.

  1. Ja sam kaže:

   …a tu se sve tajne ogole.

 2. Sp kaže:

  Vučić je odlučio da uzme stvar u svoje ruke, ali je shvatio da u jednoj od njih drži makaze. Pošto sa sobom nije poveo Stefanovića, koji obično uskoči i pridrži stvar kad god zatreba, a ne želevši da izgubi stvar neposredno pred izbore, nekako se dokopa prve vrpce i, na svoje veliko olakšanje, preseče je. Gromoglasni aplauz trže ga iz transa, u koji upadne svaki put kada vidi nepresečenu svečanu vrpcu, a par kratkih pogleda nepogrešivo mu otkri da je sa svih strana okružen Karićima, svih polova, visina i oblika. I taman se spremao da nečujno sklizne kroz automatska vrata, kad ugleda podijum, govornicu i mikrofon. Na ovaj prizor tanano srce željno pažnje popusti. I, šta će siroma’, održa kraći govor od nekoliko sati. Na kraju uze par vezica zelene salate, da ne uvredi domaćine, a na rastanku mu Bogoljub, u svom maniru, odsvira na uvce svoju novu srenadu: “Kara Vučić, al’ kara i Karić”.

 3. Мирко kaže:

  Приликом обиласка тоалета је изјавио: ‘И нико бре не сме ни име да му спомене.’

 4. milan (nisam odavde) kaže:

  Informacija nije skroz ispravna. Premijer je žicario jednu omanju garsonjeru na Novom Beogradu, što je obično dovoljno da se obustave svi postupci!

 5. scoby kaže:

  Koliko li je Velja ovu sliku platio?

 6. Mamma mia kaže:

  …a kako bi ga navukao na tanka led na svom terenu, daće mu da izgradi šoping- molić u Beogradu na vodi , ali …ispod vode .

 7. Mamma mia kaže:

  …a kako bi ga navukao na tanak led na svom terenu, daće mu da izgradi šoping- molić u Beogradu na vodi , ali …ispod vode .

 8. Mamma mia kaže:

  Ma, samo se folira s tom pretragom ! ?..A one poklonjene Migove i Bukove ,ko je platio ?! Mira Milošević možda?!..

 9. zivorad stankovic kaže:

  Kako bez fantomke ?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *