nazad na vrh

Vučić: Proslava na kojoj su zaraženi Gojković, Vulin i Đurić posledica je neodgovornog glasanja građana

BEOGRAD, 30. jun 2020, (Njuz) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da je proslava nakon koje je utvrđeno da su Maja Gojković, Aleksandar Vulin i Marko Đurić pozitivni na korona virus posledica neodgovornog glasanja građana.

Vučić je u izjavi novinarima istakao da su građani morali da pokažu malo više discipline prilikom izlaska na izbore.

– Nije mi jasno da se, posle svih upozorenja i posle svega što smo uradili u borbi protiv ove bolesti građani ponašaju kao da nije ni bilo virusa. Da su pokazali samo malo discipline i ozbiljnosti na dan kada su održani izbori ne bi ni došlo do onakvog slavlja u sedištu stranke i danas zdravstveno stanje Maje Gojković, Marka Đurića i Aleksandra Vulina ne bi ni bilo tema – izjavio je Vučić.

– Tačno je da troje pozitivnih na onakvoj proslavi nije ništa tragično i verovatno će sve proći bez posledica, ali kada pomislite da je zbog neodgovornosti pojedinaca mogao da se zarazi dobar deo Vlade, na čelu sa Anom Brnabić, kao i sam vrh stranke ne možete da se ne zapitate o čemu su razmišljali ti ljudi kada su odlučili tako da glasaju posle svega što smo doživeli tokom protekla tri meseca – rekao je predsednik.

Vučić je dodao da će sačekati još par dana, pa će nakon toga proceniti da li je potrebno preduzeti dodatne mere u cilju zaštite zdravlja, života i pozicija državnih funkcionera.

 

Nenad Milosavljević

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Srećom naš vođa nije zaražen , jer on nema vezu sa narodom i ne zna kako narod živi .

  2. #александарвучић”цркодабогдапедер#прослава

  3. E, pa nemoj tako predsjedniče. Više od polovine gradjana nije krivo. Al oni nemaju predsednika!

    • Његово понашање и његова ,,љубав” према народу дефинитивно доказују да нема никакву везу са породицом Муслиу. Наиме – само Србин може овако немилосрдно да се односи према Србима. Црно, а мож’ да бидне још и црње! … Келнер, дај још једну туру! ‘Ајд’ живели! 🍷🍷🍷

  4. Nisam zloca, niti neki sto mrzi, ali nesto mirisem zito, oseca sse, pa reko da pitam kad sarana da znam kolko cu se nacekam?

  5. PIK -ca im materina …!!

  6. …Da su vaske u pitanju , lakse bi ih prepoznali , za sest ( 6 ) nedelja…!! Ovako…sve im najace zelimo…!!

  7. Sami smo krivi. Vučić nam je verovao, a mi smo ga prevarili.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix