nazad na vrh

Vučić: Proslava na kojoj su zaraženi Gojković, Vulin i Đurić posledica je neodgovornog glasanja građana

BEOGRAD, 30. jun 2020, (Njuz) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da je proslava nakon koje je utvrđeno da su Maja Gojković, Aleksandar Vulin i Marko Đurić pozitivni na korona virus posledica neodgovornog glasanja građana.

Vučić je u izjavi novinarima istakao da su građani morali da pokažu malo više discipline prilikom izlaska na izbore.

– Nije mi jasno da se, posle svih upozorenja i posle svega što smo uradili u borbi protiv ove bolesti građani ponašaju kao da nije ni bilo virusa. Da su pokazali samo malo discipline i ozbiljnosti na dan kada su održani izbori ne bi ni došlo do onakvog slavlja u sedištu stranke i danas zdravstveno stanje Maje Gojković, Marka Đurića i Aleksandra Vulina ne bi ni bilo tema – izjavio je Vučić.

– Tačno je da troje pozitivnih na onakvoj proslavi nije ništa tragično i verovatno će sve proći bez posledica, ali kada pomislite da je zbog neodgovornosti pojedinaca mogao da se zarazi dobar deo Vlade, na čelu sa Anom Brnabić, kao i sam vrh stranke ne možete da se ne zapitate o čemu su razmišljali ti ljudi kada su odlučili tako da glasaju posle svega što smo doživeli tokom protekla tri meseca – rekao je predsednik.

Vučić je dodao da će sačekati još par dana, pa će nakon toga proceniti da li je potrebno preduzeti dodatne mere u cilju zaštite zdravlja, života i pozicija državnih funkcionera.

 

Nenad Milosavljević

  1. Srećom naš vođa nije zaražen , jer on nema vezu sa narodom i ne zna kako narod živi .

  2. #александарвучић”цркодабогдапедер#прослава

  3. E, pa nemoj tako predsjedniče. Više od polovine gradjana nije krivo. Al oni nemaju predsednika!

    • Његово понашање и његова ,,љубав” према народу дефинитивно доказују да нема никакву везу са породицом Муслиу. Наиме – само Србин може овако немилосрдно да се односи према Србима. Црно, а мож’ да бидне још и црње! … Келнер, дај још једну туру! ‘Ајд’ живели! 🍷🍷🍷

  4. Nisam zloca, niti neki sto mrzi, ali nesto mirisem zito, oseca sse, pa reko da pitam kad sarana da znam kolko cu se nacekam?

  5. PIK -ca im materina …!!

  6. …Da su vaske u pitanju , lakse bi ih prepoznali , za sest ( 6 ) nedelja…!! Ovako…sve im najace zelimo…!!

  7. Sami smo krivi. Vučić nam je verovao, a mi smo ga prevarili.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix