njuz-autor

AUTOR: urednistvo

18. nov. 2019

Vučić sa VMA pušten na televizijsko lečenje

BEOGRAD, 18. novembar 2019, (Njuz) – Zdravstveno stanje Aleksandra Vučića je stabilno i on je pušten sa Vojno medicinske akademije na televizijsko lečenje, saopštila je danas Suzana Vasiljević, savetnica za medije predsednika Srbije.

U izjavi za Njuz ona je navela kako je uverena da će predsednik poslušati savete lekara i da će redovno primenjivati televizijsku terapiju.

– Prvi put sam ga videla zabrinutog za svoje zdravlje. Toliko mu je bilo loše da je hteo na svoju ruku da se pojavi na televiziji, čak i pre nego što su mu to lekari prepisali. Kada mi je rekao da mu je toliko loše da bi dao izjavu za “Danas” shvatila sam koliko je situacija ozbiljna. Laknulo mu je kada je čuo da terapija podrazumeva što duži boravak pred kamerama i uzimanje Đilasa u usta na svaka dva sata, a po potrebi i češće – rekla je Suzana Vasiljević.

– Lekari su predsedniku savetovali da što više vremena provodi na TV aparatima. Zbog toga će večeras započeti terapiju u studiju Hepija, dok će ujutru imati pregled na televiziji Pink. Iako je u petak izgledalo da će u lečenje morati da budu uključene i televizijske kuće iz inostranstva lekarski tim je zaključio da će nega domaćim medijima biti sasvim dovoljna za potpuni oporavak predsednika Vučića – objasnila je ona.

Vasiljević je istakla i da su lekari propisali strogo mirovanje svih afera aktuelne vlasti, kao i da lečenje zahteva da novinari N1 budu isključeni iz dalje komunikacije sa predsednikom jer mu je stres strogo zabranjen.

Viktor Marković

 1. Spomenka kaže:

  Bas tako. Pred kamere Pinka, Hapya, …, a N1, Danas se ne preporucuje. Neka nam je Bog u pomoci kad pocne da kuka i da se ispoveda kako su ga tako cistog i nevinog razapeli na krst.

  1. voya montoya kaže:

   A On ,samo hteo ,da elegantno eskivira ,godisnjicu pobede , omanje pobede u Vukovaru…!! Nista nije slucajno…Ovu pobedu nije mogao da , jeftino poentira , na konto SNS-a…

  2. voya montoya kaže:

   A On ,samo vesto ,propustio obelezavanje omanje pobede u Vukovaru…!! Ovu pobedu nije mogao da prisvoji, jer je zdravstveno bio odsutan…Na bolovanju…?

 2. Zoran kaže:

  Vucic iz krebeta licno

  Dragi moji,

  Verovatno ste culi za ovu tuznu vest. Da, bio sam bolestan. Neki kazu da i kad sam zdrav ja sam bolestan, ali to je opozicija. Djilas & Co. Vratimo se sada na vase probleme: Osecao sam bol u grudima i tesko disao. Odmah je dosla hitna pomoc. Vi znate da oni uvek kasne ili ne dolaze, ali jasno vam je valjda sto su odmah dosli po mene. Svi su bili veoam zabrinuti za mene i hvala im na tome. Nije ni cudo sto ste svi vi zabrinuti za mene, Srbija je jedna jedina.

  Sada moram da odmara, izvinjavam se sto sam bio ovako kratak.

  Od Vucica

  Dragi moji,

  Bilo je tesko, ali izdrzao sam. Nije meni za moj zivot, zao mi je vas u Srbiji a i same Srbije.
  Bez obzira na sve, nastavicu da se borim za vas i vase bolje sutra. Nece biti lako, vi znate koliko problema ima Srbija, ali ja ne odustajem. Drago mi je sto imate ovakvog predsednika, verujte sve ce da uradi za vas.

  Sada zurim, imam posao, cucemo se za 5 minuta.

 3. Баш Рђа kaže:

  Јел ово “ВМА” значи вучић муслиу александар? И дајте СМС, да му скупимо паре за лечење, треба електро-шоковима да се третира, скупа је струја бре… и да, председниче, ако буде морање да те хеликоптером превезу, обавезно да тражиш да пилот уради алко-тест, то све пијано тамо! Најбоље вулин да шоферира, он беше има положено за пилота? Ајд, у здравље и нек те Бог чува ко што ти чуваш Србију, нек ти је покој…ово, бре, да оздравиш па у затвор полако, све ће да буде добро, немо да се секираш ништа…

 4. Vladimir Nikolic kaže:

  Njemu pojavljivanje na tv terapija, zreo je za košulju sa vezivanjem pozadi.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *