njuz-autor

AUTOR: urednistvo

01. jan. 2024

Vučić saopštio da je on prva beba rođena u 2024. godini

BEOGRAD, 1. januar 2024, (Njuz) – Predsednik Aleksandar Vučić saopštio je danas da je on prva beba rođena u Srbiji u 2024. godini. Vučić je u vanrednom obraćanju građanima poručio da kada se on prvi rodi u godini to znači mir, stabilnost i sigurnost za celu zemlju i ceo region.

– To što sam ja prva beba rođena ove godine je velika sreća za našu zemlju. Obišao sam majku i bebu i slobodno mogu da kažem da je majka dobila jednog divnog anđela, i da je beba pravi junak. Odlično sam se ponašao na porođaju, uopšte nisam zaplakao, za razliku od bivše vlasti čiji su pripadnici plakali na svom rođenju, ali neću o tome sada da pričam. Ja samo ponekad malo kukam i uzdišem, ali gledam da time ne opterećujem majku, već o tome šta me muči pričam samo novinarima – istakao je Vučić.

– Majka već ima mlađeg sina, a ja sam joj poželeo još ovakve dece, kao i da sva budu živa i zdrava. Rekao sam joj da ne brine, da je porođaj prošao prirodnim putem, da ništa nije bilo namešteno i da je sve dobro. Lekarima sam isto rekao da je sve kako treba jer sam bio prisutan na porođaju. Poželeo sam majci i da u 2025.budem prva beba rođena u Srbiji i obećao sam joj da ću je ponovo obići, ukoliko tako bude – rekao je predsednik okupljenim novinarima.

Vučić je za napomenuo da za Srbiju nema ništa lepše od beba beba poput njega i da za takve bebe, i takvu decu živimo i da će zbog toga marljivo raditi na tome da i u budućnosti baš on svake godine bude prvorođena beba ove zemlje.

Soko Sokolović

  1. Здрава простата kaže:

    То је тачно, само је напредан па сам себи мења пелене чак и када се нашљока вина.

  2. Баш Рђа kaže:

    Остала Фахријева деца су нормални и поштени људи, на кога се овај измет изметнуо, нико не зна, а од овог полупроизвода ни његов полубрат није ништа бољи. Тако да, могуће је да је направио сам себе, пре рока. Зато је и испао овакав – недовршен.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *