njuz-autor

AUTOR: urednistvo

19. aug. 2022

Vučić sazvao hitnu sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost zbog gašenja Tviter naloga 12 članova SNS

BEOGRAD, 19. avgust 2022, (Njuz) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sazvao je za sutra u podne hitnu sednice Saveta sa nacionalnu bezbednost, zbog odluke društvene mreže Tviter da ugasi naloge 12 članova Srpske napredne stranke.

Kako saznajemo, Tviter je bez ikakve najave doneo odluke da ugasi naloge poslanicima Neveni Đurić, Sandri Božić, Milici Nikolić, Jeleni Obradović, Aleksandru Markoviću, Krsti Janjuševiću, Dušanu Radojeviću, Jeleni Žarić Kovačević, Aleksandri Tomić, Staši Stojanović, Zoranu Tomiću i Andrijani Vasić, zbog čega će se ova društvena mreža suočiti sa odgovorom Srbije u narednih nekoliko dana.

– Ovo je napad na Srbiju i ako Tviter misli da ćemo sedeti skrštenih ruku, da ćemo se utešiti Instagramom, TikTokom ili YouTubeom, grdno se vara. Uslediće žestok odgovor naše države. Srbija se, kao i njen predsednik Vučić, prvi zalažu za mir, ali ako Tviter želi sukobe, dobiće ih – rekao je naš sagovornik iz vrha države, koji je tražio da ostane anoniman. On je potvrdio najave da će zbog ove odluke Tvitera stepen pripravnosti naše vojske biti podignut na viši nivo.

Kako saznajemo, za večeras od 21 čas je najavljena specijalna emisija na televiziji Pink pod nazivom “Tviter ubija Srbiju”, u kojoj će svoje mišljenje o ovom udaru na našu zemlju izneti Predrag Sarapa, Dragan J. Vučićević, Vojislav Šešelj, Dragoslav Bokan i onaj lik iz Idola., dok je Željko Mitorvić rekao da je spreman da našoj vojsci, ako se donese odluka o desantu na Tviter, ustupi sve svoje letelice

Marko Dražić i Miroslav Vujović

Nema komentara za ovu vest.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *