njuz-autor

AUTOR: Bojan Savic

14. jan. 2016

Vučić se izvikao na Slagalicu jer postavlja nezgodna pitanja

BEOGRAD, 14. januar 2016, (Njuz) – Premijer Aleksandar Vučić izvikao se sinoć na popularni kviz TV Slagalicu jer je postavljala nezgodna pitanja, saznaje Njuz. Vučić je iskoristio petnaestominutnu pauzu između dva posla, da odgleda kviz i tako svoj um održi u preko potrebnoj formi, ali se, greškom RTS-a, sve na kraju pretvorilo u manji incident.

– Premijer je bio vrlo strpljiv tokom prve polovine kviza. Pažljivo je gledao u ekran i naglas odgovarao, pokazujući svima da se odlično snalazi u igrama kombinatorike – prepričava incident naš izvor blizak premijeru – Oba puta je imao najdužu reč, “Moj broj” i “Skočka” je rešio rutinski, mnogo brže od takmičara u studiju. Problem je nastao u igri “Ko zna zna” kada su na ekranu počeli da izlaze drugačiji odgovori od onih koje je davao premijer. Već posle drugog pitanja on je postao vidno nervozniji, da bi u jednom momentu eksplodirao i počeo da viče u pravcu televizora. Rekao je da on stalno radi, da pitanja nisu bila ovakva za vreme bivše vlasti, da će odgovarati kako on želi i neće dopustiti da mu RTS nameće tačne odgovore – ispričao je naš izvor.

Ovim povodom se oglasio i ministar policije Nebojša Stefanović koji je optužio urednike “Slagalice” za neprofesionalizam i pokušaj destabilizacije premijera.

– RTS je na perfidan način pokušao da ponizi predsednika vlade postavljajući u svom najpopularnijem kvizu provokativna pitanja, a sumnjam i da su odgovori namešteni kako bi izgledalo da ih on ne zna. Premijer je, zbog ovog slučaja, izrazio spremnost da ide i na poligraf kako bi dokazao da su svi njegovi odgovori bili apsolutno tačni – naveo je Stefanović u pisanoj izjavi.

Zaposleni u RTS nisu želeli da komentarišu ovaj slučaj već su samo odbacili spekulacije da im je cilj bilo provociranje premijera. Nezvanično saznajemo da su zaposleni u javnom servisu doneli odluku da, pre emitovanja “Slagalice”, premijeru pošalju pitanja kako bi on imao mogućnost da se adekvatno pripremi pre početka kviza.

Bojan Savić

 1. veselo veče kaže:

  Ma može on da viče dok je odsutna Milka Canić!

 2. Ministar kaže:

  Najduža reč za kombinaciju slova: vučićevqrčić
  Takmičar A.V.: vučićević
  Voditeljka: Bravo!

 3. Ja sam kaže:

  ASOCIJACIJA:
  Ogranicen
  Priglup
  Glup
  Gluplji
  PONUDJENA RESENJA:
  Nesa
  Batica
  Vulin
  Velja
  ODGOVOR:
  Svi

 4. milan (nisam odavde) kaže:

  Radeci neprekidno sedam dana i danju i nocu ostavio je sebi 2 minuta za pripremu za kviz. Pre dve godine mu je to bilo vise nego dovoljno da nauci i pitanja i odgovore. Sada je primetio da su se voditelji usudili da sumnjaju u tacnost nekih odgovora. To je samo dolilo ulje na vatru besa koja se potpalila pre par dana kad su Ne Njemu zvizdali na utakmici. Zato je iskocio iz svoje samouverene rutine, al se cvrsto zakleo Sebi da mu se to vise nece desiti!

 5. Sp kaže:

  – Skočko, skočko, Bata, herc?
  – Ne.
  – Skočko, tref, slina, skočko?
  – Ne.
  – Skočko, skočko, pruga, skočko?
  – Ne.
  – Odustajem…

  Aco… Aco, probudi se, zakasnićeš na sastanak.

 6. mirko j. kaže:

  ” Rekao je da on stalno radi, da pitanja nisu bila ovakva za vreme bivše vlasti, da će odgovarati kako on želi i neće dopustiti da mu RTS nameće tačne odgovore”. Vrhunski.

 7. Александар Хејтер kaže:

  Ма док је ту увлакач Бујошевић на челу РТС, нема проблема, само нека обезбеди 150 динара од сваког грађана Србије месечно и имаће питања по својој мери.

 8. Баш Рђа kaže:

  Вучић се извикао на огледало јер не може да схвати како је таква лажљива издајничка пичкоуста њушка могла да постане председник Владе. Тек кад је огледало одговорило: “Ти си најбољи премијер у историји Србије!”, отишао је на РТС да настави оно што је почео у ВЦ-у.

 9. mixon kaže:

  Šta sve mora jadan da trpi od ovog izopačenog, nerazumnog i nezahvalnog naroda?! Ponekad pomislim da nismo zaslužili ovakvog Vođu…

 10. voya montoya kaže:

  Č I Ć U V R E P E D

 11. ethanol kaže:

  Amerikanci gube tlo, nemaju ni za pastu za zube, gotovi su.
  Njujork hoće da uvozi srpski prebranac iz Tetova, oni ne jedu “chili con carne”.
  Rusi dokazali, ruske snage pokosile EU u bankrotu.
  Srpski gigant otvara pogon čačkalica za zube u Sibiru, Aljaska u perspektivi.
  Srpska samohodna haubica jača od hrvatske, i sama hoda.
  Banjaluka: Nemci će zaposliti pola Bošnje, nepismeni Sirijci ništa ne rade.
  “Monster, Stepstone, Indeed & Eures” će zaposliti celu južnu Srbiju, od Zemuna ka niže.
  “Erasmus” će doškolovati sve diplomirane Megatrendovce na kredit.

 12. ethanol kaže:

  Doctor of economic sciences and doctor at law, (Indian hardware store university of London), has focused his research activities on the history of public works and service contracts.
  ^^^
  Koje godine je glavni urednik najuglednije medijske kuće neusmene vrednosti izjavio da je njegov ”konj za jahanje” 26-godišnji mladić, doktor nepisanih nauka svih kategorija, humanitarni advokat, naučni putnik oko sveta za dve funte po satu i stalni dopisnik PRESSA iz nehotice i na crno zaglavio u ruskom gulagu Severne Osetije?
  Malo dana kasnije vlasnik neimenovane medijske kuće se zahvalio glavnom uredniku na odličnom radu, i zalupio vrata.
  (Nadam se da je i ovaj glavni uvrednik uspeo da se opismeni.)

 13. Рубљов kaže:

  Јутрос нема репризне слагалице, кажу да је скочко колабирао…

 14. Ja sam kaže:

  KO ZNA ZNA
  Voditelka Ksenija:
  -Koliko dan ima sati?
  PONUDJENI ODGOVORI:
  a) 24
  b) 24
  c) 24
  Vucic:
  -Dan ima 25 sati
  Voditeljka Ksinija, nakon konsultovanja sa supervizorom Draganom C. Vucicevic :
  -Odgovor je tacan, cestitamo!

  1. Tuta Bugarin kaže:

   Wrong wrong wrong !
   Otkako švecki grad Göteborg raboti samo 6 sati dnevno, srpskite den morata imate oko 36 časovita na svaki dan.
   +++
   A kako je i nepismeni alkoholičar Gérard Depardieu dobio rusko državljanstvo od naprednog Putina, 12-godišnja Céline Dion zahteva da i 26 godina stariji libansko-sirijski pedofil René Angélil dobije posmrtno srpsko državljanstvo kakoto i svakoto pravednoto tvoreto za novata srpskota godina.
   Wrong, wrong, wrong… Opet sam zaboravio kako se zovem!

 15. Zoran kaže:

  Vucic je odlican sahista. Dao Srbiju za vlast.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *