Vučić apsolutnom vlašću spasao demokratiju
njuz-autor

AUTOR: Nenad Milosavljevic

21. mar. 2017

Vučić se ogradio od svog saopštenja koje je objavio Milenko Jovanov

BEOGRAD, 21. mart 2017, (Njuz) – Predsednički kandidat Aleksandar Vučić ogradio se od saopštenja o Nataši Jeremić koje je poslao funkcioneru Srpske napredne stranke Milenku Jovanovu i koje je Jovanov potom objavio.

Vučić je naveo da nije očekivao da će Jovanov objaviti saopštenje u kojem se Nataša Jeremić optužuje da upravlja celokupnim narko-tržištem u Srbiji.

– Izvinjavam se građanima Srbije što je nešto što bi eventualno moglo da bude naslovna strana novog Informera završilo kao saopštenje na sajtu Srpske napredne stranke. Želim da kažem da je u pitanju čista fikcija od koje se ovom prilikom ograđujem. Saopštenje sam napisao dok sam vežbao pisanje govora za predstojeće mitinge i potom ga poslao nekim funkcionerima da pročitaju i jave mi utiske. Nisam ni sanjao da bi neko mogao da bude toliko glup i poveruje u sve to, a kamoli da objavi – objasnio je Vučić u novom saopštenju.

Prema njegovim rečima, saopštenje o kriminalnim aktivnostima bračnog para Jeremić spada u domen takozvanog kreativnog pisanja, napredni nivo, a ne u zvaničnu politiku stranke.

Vučić je na kraju još jednom istakao da, osim što ga je napisao, sa spornim saopštenjem “nema nikakve veze”.

Nenad Milosavljević

 1. Jan kaže:

  Krivi su svi oni koji ga slušaju .

  1. peric kaže:

   tj, velika vecina populacije koja smatra da je ovo OK ili cak zabavno. Ko hoce da gugla moze da proba da proveri fakat koji kaze da je IQ danasnje Srbije najmanji u Evropi IQ=89. Nekada sam mislio da je u pitanju mentalitet.

 2. milan (nisam odavde) kaže:

  A zašto ne izadje na jedan TV duel sa drugim kandidatima pa sve to lepo razjasni?!

 3. scoby kaže:

  Kako izgleda ta ”ograda” vidi se najbolje na zvaničnom Službinom sajtu – Teleprompter. Danas je, posle Vođine ”ograde”, tamo osvanuo naslov: SRAM VAS BILO. NATAŠA LAŽNIM SUZAMA I BEBAMA PEGLA VUKOV KRIMINAL!
  Od danas važi nova (narodna) poslovica: Teško tebi kad ti se Pametni Veliki Vođa izvinjava!

  1. mixon kaže:

   pa ne misliš valjda da naš budući bivši Premijer i Njegova Lična Država imaju bilo kakve veze sa Informerima, koji javno linčuju svakog ko nije po njihovom ukusu podoban? Kakva bi to onda septička jama od kvazidržave bila?!

 4. haha kaže:

  Ajde sad! Kao nije na celu mafije. Jos cete reci kako ljudi izmisljaju ovakve stvari:
  https://twitter.com/kazi_tibi/status/843941196951183361

 5. Jakov Prokopović kaže:

  To spada u domen KRELATIVNOSTI! Samo treba da pazimo da ne ugazimo u AV!

 6. Profesionalni poltronista kaže:

  Kako se ja ovog nisam setio…. Nista lepse od najtoplijeg mesta kod pretpostavljenog! Posebno kada sam prehladjen i zapusen mi nos…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *