Premijer se plaši da ljudi zbog ovakvih scena neće dovoljno obratiti pažnju na reforme
njuz-autor

AUTOR: Bojan Savic

07. sep. 2015

Vučić se plaši da građani zbog rijalitija neće ni primetiti rast standarda

BEOGRAD, 7. septembar 2015, (Njuz) – Brojni rijaliti programi na domaćim televizijama brinu premijera Aleksandra Vučića, koji se plaši da građani zaokupljeni njima neće primetiti rast standarda koji samo što nije došao.

Vučić je uložio mnogo napora kako bi Srbija postala jaka i bogata država i biće jako nezadovoljan ukoliko bi ovaj uspeh ostao neprimećen.

– Građani koji gledaju ovakve programe često zaborave na svet oko sebe. Provode dane ispred televizora dok realan život prolazi pored njih. Može se desiti da na taj način propuste i povećanje svog standarda koje nas uskoro očekuje. Premijer Vučić je jako zabrinut zbog toga i smatra da ovo stvarno nije pravo vreme za rijalitije već da građani moraju preuzeti aktivnu ulogu i suočiti se sa boljim životom – kaže naš izvor iz vlade koji je tražio da ostane anoniman.

Kako Njuz saznaje, iako se dugo premišljao, premijer na kraju nije potpisao peticiju protiv rijalitija jer se plaši da bi se to moglo protumačiti kao pritisak na medije. Kako bi rešio ovaj problem, on planira zakazivanje vanredne konferencije za štampu na kojoj će lično saopštiti građanima da žive mnogo bolje nego što im to izgleda.

Bojan Savić

 1. Рубљов kaže:

  Свака његова конференција за штампу је ријалити програм, тако да ни тада нећу примети да живим…Живим само када га не чујем и не видим…

 2. vitez kaže:

  Vučić i Mitrović u duetu će to da nam saopšte sa TV Pink, kada budu proglašavali pobednika Farme.

 3. coagoa kaže:

  Naša država i vlada su rijaliti….

 4. Кнез kaže:

  Овај наш живот би радије назвао “надријалити”,а и ПВ признаје да доноси одлуке против којих је већина грађана Србије !
  Можда након трећег узастопног мандата,почне прича и о бољитку већине,ко зна..,треба бити стрпљив !?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *