njuz-autor

AUTOR: Soko Sokolovic

11. apr. 2017

Vučić seli predsednički kabinet sa Andrićevog venca na TV Happy

BEOGRAD, 11. april 2017, (Njuz) – Novoizabrani predsednik Srbije najavio je danas da, nakon polaganja zakletve, neće koristiti zgradu na Andrićevom vencu, već da će predsednički kabinet preseliti u prostorije televizije Happy. Prema Vučićevim rečima njemu je za rad, za razliku od njegovih predhodnika, dovoljan samo jedan studio, jedan kamerman i Milomir Marić, a sve to ima na Happy-ju.

-Zgrada na Andrićevom vencu je prevelika za moje potrebe. Meni je za rad i normalno fukcionisanje neophodno daleko manje prostora i jako mi je važno da to sve bude prilično skromno. Zbog toga sam odustao od preseljenja na TV Pink. Studio Pinka je jako veliki, a uz to mi stolice koje se dižu i spuštaju nisu potrebne. Razmišljao sam i o Studiju B, ali to je beogradska televizija, a ja sam predsednik svih građana Srbije – objasnio je Vučić svoju odluku.

-Na Happy-ju se osećam kao kod kuće, zaista imam utisak da sam ovde već odavno domaćin, a ne gost. Tu mi je Marić, kada zatreba, tu je i publika, kamera i nacionalna frekvencija, praktično sve što mi je neophodno za svakodnevne obaveze. Uz to, u studiju su jako teški uslovi, videli ste i sami da ljudi padaju u nesvest, a ja najviše volim da radim u nemogućim uslovima – istakao je aktuelni premijer.

Vučić je dodao i da je pri izboru televizije u koju će preseliti Predsedništvo presudnu ulogu imalo to što njegovi roditelji rado dolaze na TV Happy i što će uvek moći da ga posete.

Soko Sokolović

 1. Ja sam kaže:

  Sva sreca pa nema Zmaja. Tesko da bi dve takve velicine mogle pod isti krov.

  1. nadžak efendija kaže:

   Narod je od TV Happy navikao na celodnevnu zabavu u kojoj Maca Diskrecija i Tijana Ajfon. Predsednik koji se sav dao narodu ne stiže da se posveti svakonevnim ljudskim potrebama pa bi sa takvim veličanama bio opušteniji, jer mu to, inače zameraju. Hm,,,Macina salata..
   Jedino bi bilo oapsno da ukrsti koplja sa svojim velikim fanom Jelenom Golubović., oboje su skromni .'prrrvo mesto!
   A sa Zmajem, e to je prilika da se vidi ko je jeaći. Pozanto je da premijer.predsednik (prvi potpredsednik) ima najveći u istoriji Srbije. Referat, bre!

 2. milan (nisam odavde) kaže:

  A da li to znači da će budući premijer (ako ga ikad izabere) morati da donese novi zakon o finansiranju nacionalnih frekvencija!

 3. Ariela kaže:

  Sad je Tv Happy happy zbog ove neverovatne odluke..a tek sto su gradjani Srbije happy, recima se ne moze opisati…

  1. Ja sam kaže:

   Obzirom ko prati Happy ova televizija postaje Sigurna kuca za vucica, i garant ce barem 156% gledaoca glasati da ostane u njoj pri izbacivanju.

 4. Malo mnogo kaže:

  Ako vala barem da ne gledam Marića i kao urednika,i kao voditelja,i kao rijaliti,i kao ćirilicu,i kao goli život,i kao mirodjiju ,pošto on tamo već živi.

 5. Tijana Ajfon kaže:

  Imate moju podršku.

 6. Gorki kaže:

  Brine me, samo, kako će publika izdržati davdesetpetočasovno radno vreme i koliko će ih, zaista, pasti u nesvest. Šta treba raditi Mariću da bi se razmnožio? Ni on ne može sam da isprati premijedsednika.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *