Vučić kaže kako će se na taj način znatno uštedeti jer će, za razliku od zgrade Predsedništva i Palate Srbija, gore na vrhu raditi samo on
njuz-autor

AUTOR: Miroslav Vujovic

28. jun. 2017

Vučić seli svoj kabinet na vrh jarbola

BEOGRAD, 28. jun 2017, (Njuz) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odlučio je da preseli svoju kancelariju na vrh jarbola od 120 metara visine, čim on bude podignut na Ušču, saopšteno je iz njegovog kabineta.

Vučić kaže kako će se na taj način znatno uštedeti jer će, za razliku od zgrade Predsedništva i Palate Srbija, gore na vrhu raditi samo on, pošto, “teško da će još neko imati hrabrosti da se svakog dana pentra uz jarbol”.

– Svako jutro, dok većina građana još uvek bude spavala, ja ću se specijalnim lestvama od kanapa penjati na vrh jarbola na kojem će biti moja kancelarija. Pre nego što uđem u kabinet, poljubiću veliku srpsku zastavu, kako bih pokazao koliko volim ovu zemlju – otkrio je svoje planove predsednik Vučič.

Prema njegovim rečima, iz svoje kancelarije na 120 metara visine, on će imati odličan pogled na celu Srbiju.

– Sa vrha jarbola jasno ću moći da vidim ko šta radi, odnosno ne radi. Niko neće moći da “hvata krivinu” na poslu ili da uradi bilo šta loše, a da ja to ne primetim i odmah ga opomenem kroz otvoreni prozor – objasnio je Vučić.

Iz kabineta predsednika saopšteno je da se razmatra ideja da se pored ovog jarbola podigne još jedan, ali sa stepeništem i većim prostorom na vrhu, kako bi i novinari imali pristup vanrednim konferencijama za medije.

Miroslav Vujović

 1. Ja sam kaže:

  Sve je otislo u …vrh jarbola, pa neka zasedne i on na njemu.

  1. Ja sam kaže:

   Barjak-minaret.

 2. Malo mnogo kaže:

  Da tako je treba se uzdići na što veću visinu ,i izgubiti svaki kontakt sa narodom kojim vladaš.

 3. milan (nisam odavde) kaže:

  Obzirom na veličinu prostora, tu će samo moći da stavi rezultate svog rada. Em su nedostupni, em će se slabo videti. Da, al onda se postavlja pitanje – šta će mu uopšte jarbol? I bez jarbola ista stvar!

 4. Davor kaže:

  Da je sreće da i njega kazne kao u vreme turaka kada su zabadali na kolac .

  1. Wolf kaže:

   Bez brige, nabošće se on sam…kad tad

 5. loading kaže:

  stronghold crusader download

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *