Premijer nije želeo da nepotrebno uznemirava javnost
njuz-autor

AUTOR: Nenad Milosavljevic

23. dec. 2015

Vučić smenio Gašića tiho u sebi

BEOGRAD, 23. decembar 2015, (Njuz) – Premijer Srbije Aleksandar Vučić smenio je ministra odbrane Bratislava Gašića tiho u sebi, zbog čega je javnost bila u zabludi da on nije smenjen, pa je prethodnih dana ponovo zatraženo njegovo zvanično razrešenje sa funkcije.

Premijer Aleksandar Vučić objasnio je da je želeo da smenu obavi diskretno i brzo kako ne bi bez potrebe uznemiravao građane.

– Nikad nisam bio od onih koji bez potrebe uznemiravaju i zbunjuju javnost, tako da sam Gašića smenio tiho, u sebi. Čak sam na jednoj konferenciji za štampu sebi u bradu zvanično promrmljao da je Gašić smenjen, ali to niko od prisutnih novinara nije čuo, pa je javnost ostala uskraćena za tu informaciju, ne mojom greškom – naveo je premijer Vučić.

On kaže da se oko smene Bratislava Gašića nepotrebno “podigla prašina” i da u celom slučaju nema ničeg spornog.

– Dobro je poznato da se ja pitam uglavnom o svemu u zemlji i stoga je sasvim dovoljno da ja samo i pomislim da je neko smenjen, pa da se on smatra smenjenim. U suštini uopšte nije potrebno da javnost bude upoznata sa tim, jer ja znam šta je za građane najbolje, ali je u ovom slučaju uznemirenje postalo toliko da sam morao da reagujem – naveo je Vučić i naglasio da će građani ubuduće moći da znaju da je neko smenjen kada on na konferenciji otpije gutljaj vode, spusti glavu i kratko promrmlja ime smenjenog, a potom podigne glavu, gurne naočare prema očima i zagleda se u daljinu teško dišući.

Nenad Milosavljević

 1. milan (nisam odavde) kaže:

  Osnovni nesporazum je u tome sto ne znaju sta ko treba da uradi. Da li da Ministar da ostavku, ili da ga Vodja smeni. Pa im tako u igri ,,gluvih telefona” prolazi vreme!

 2. Ja sam kaže:

  Po zakonu akcije i reakcije ako Aca prilokom tihog izgovaranja imena smenjenog ministra istovremeno pusti ,,goluba” ,smena ne vazi.
  Tako da, dragi novinari, vi koji mu puzite i klecite, stanite mu iza zadnjice i sirom otvorite nozdrve i usi.

  1. Svaba kaže:

   Cenim da bi se umesto gasa ukazali Stefanovic, Vulin…,

   1. Ja sam kaže:

    Ovde je malo obecanje pa zato izlecu golubovi. Njih dvojica su teska artijerija, stalno u pripavnosti, za velike obmane, pa se prolivaju kao dijareja.

 3. Рубљов kaže:

  Сменио га је 49 – и, најшизофренији део ове пицоусте калеидоскопске слагалице – писац ауторских текстова и колумниста, у прошлости био министар информисања, а смениће га гласно, у нама, када у празничним бројевима свих штампаних медија “освану” нови ауторски текстови и нове колумне у којима ће овековечити, не уздах тешки, већ тешки ЗАДАХ смрти и безумља…Благо глувима и слепима…А новинарчићи, та ви ћете умрети од аутоцензуре…

 4. Sp kaže:

  Nije to mala stvar: Uveče kada završi sa sastančenjem, otvaranjem fabrika i konferencijama za štampu, Vučić se zaključa u kabinet, sa preostala dva odana ministra, spusti pantalone i osloni se laktovima o sto. Babić i Mihajlović uhvate Gašića za pertle i povuci, potegni, iščupati se ne može. I tako već nedeljama… Primetili ste sigurno tu patnju koju premijer ima u očima.

 5. Nale kaže:

  Hahahaha.kekeke..teško dišući :) :)..usput,ovako izgleda Vučić smajli :(|)

 6. vitez kaže:

  Tihovanje, bolovanje, verovatno vrti onu pesmu “umiru za tobom ven odlaziš od mene booolujjjem”

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *