njuz-autor

AUTOR: Marko Drazic

01. mar. 2017

Vučić snimio promotivni spot u kojem govori kako nije u kampanji

BEOGRAD, 1. mart 2017, (Njuz) – Premijeru Srbije i kandidatu Srpske napredne stranke za predsednika Aleksandru Vučiću dosadile su učestale kritike da je on već uveliko u kampanji, zbog čega je danas snimio promotivni spot u kojem jasno kaže da on još uvek nije u predizbornoj kampanji.

Spot je snimljen u avionu, ali, kako saznaje Njuz, nije koštao nijedan dinar, jer je Vučić inače planirao da leti. U avionu se slučajno zadesila televizijska ekipa zajedno sa glumcem Rastkom Jankovićem, koji su svi pristali da dugačak let prekrate snimanjem ovog spota.

– Važno je da građani Srbije razumeju da Vučić po ceo dan radi i da on nema kad da se bavi predizbornom kampanjom, što između ostalog, govori i u ovom spotu – izjavio je naš izvor iz Vučićevog kabineta, koji je najavio da će SNS zakupiti termine na svim televizijama i svim sajtovima, ne bi li ovaj spot videlo što više ljudi.

– Osim spota u avionu, snimićemo još nekoliko spotova čija će poruka biti ta da Vučić nije u kampanji. Već do kraja ove nedelje premijer Vučić će tokom otvaranja nekolikicine fabrika snimiti još jedan spot u kome će pričati o tome kako nema on kad da snima reklame jer mora da otvara fabrike – kaže naš sagovornik i dodaje da su već zakupili nekoliko hiljada bilborda širom zemlje sa kojih će Vučić poručivati da ima pametnija posla nego da bude u kampanji.

Naš izvor navodi da su svesni da ne gledaju svi građani televiziju, zbog čega će premijer Vučić tokom narednih mesec dana u okviru turneje „Nisam u kampanji“ obići sva veća mesta u Srbiji, gde će građanima u lice reći da ima pametnije stvari da radi nego da putuje po zemlji i ponaša se kao da je u kampanji.

Marko Dražić

 1. scoby kaže:

  A zasto je prekinut rad Skupstine samo do “izbora”? Koji ce nam Skupstina i posle toga?

 2. milan (nisam odavde) kaže:

  Sada je već postao patološki lažov. Pa samo pre par dana je tvrdio da su snimljena dva spota istovremeno za bednih 200 do 400€, da bi danas novinarima mrtav ladan tvrdio da nema spotove i da nije u kampanji. Pa i skupštinu je zatvorio da opoziciji ništa ne dozvoli, al nije u kampanji. Narode Srbije možeš da veruješ sebi il njegovim lažima. Drugi april je samo dan posle prvog. Nek se sve laži ispucaju prvog aprila, a drugi nek bude za istinu! (A i ovo što pišem nema veze sa izborima)!

 3. frka kaže:

  Novi spot ide ovako.
  Ulazi vojvoda od Bajcetine u avion i kaze: ” Ne vidim boljeg pilota od mene”.
  Prilazi mu Zoki sestra od Tuzle i sipa mu kapi u oci. Odjednom nova slika ispred Tome. U krupnom planu je ser od Bugojna i kaze:
  ” Smirite se, ja sam najbolji pilot” i preuzima komande. Sada dolazi masovna scena u avionu kao na otvaranju auto puta
  u radno vreme. Svi Napokon Slave promenu pilota. Avion je prestao da se trese. Uz aplauz stizu sendvici i sokici.
  Cena spota 5 dinara, kao kilogram hleba.

 4. das Ich kaže:

  Pazi sliku. Isti Maja Preletusa

  1. voya montoya kaže:

   To je taj genom, o kojem je naučno izlagao slobodni radikal Toma…Degeni dolaze!!!Ovo je dijagnoza od pre frtalj veka,kada smo se prisajedinili sa svim srpskim degenima…Priroda će svoje reći,neumitno tiho…

 5. haha kaže:

  Da zakupe bilborde i termine? Pa valjda se nece tako srozavati da naplacuju Velikom Vodji. Uradice im to iz ljubavi… i para iz budzeta.

 6. Ja sam kaže:

  Iiii…govori on i da nije derpe.

 7. scoby kaže:

  Pametni Veliki Vođa je najavio novi predizborni spot pod nazivom: ”Vučiću pederu!”. Jedva čekam, nadam se da će biti I eksplicitnih scena…

 8. Sp kaže:

  Ovo je iz onog filma “Ima li kopileta u avionu” 2. deo.
  Ni tona šminke ne može da sakrije da je derpe počeo da ćelavi…

 9. iva kaže:

  Spotove snimaju oko njega, tako da on ne zna, ko u onom filmu sa Edi Marfijem (Bowfinger).

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *