YT screenshot
njuz-autor

AUTOR: urednistvo

22. aug. 2022

Vučić spreman da u slučaju rata dobije još jedan stan od države

BEOGRAD, 22. avgust 2022, (Njuz) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je danas novinarima kako je spreman da, ukoliko dođe do ratnih sukoba, od države dobije još jedan stan u Beogradu. Tom prilikom je istakao da njemu, kao nekome kome je Srbija uvek na prvom mestu, uopšte nije bitna ni površina, ni lokacija tog stana.

– Pošto već imam iskustva u rešavanju stambenog pitanja u situaciji kada zemlji preti ratni sukob smatram da je potpuno logično da se i sada dobrovoljno stavim na raspolaganje državi kada je dodela stanova u pitanju. Uostalom, to je ne samo moja moralna obaveza već i obaveza prema državi, a verujem i da građani Srbije od mene to očekuju – rekao je Vučić.

– Ja od dobijanja stana od države nisam bežao ni kada nas je napadao NATO, pa neću ni sada. Koliki će taj stan biti i u kom delu Beograda će se nalaziti sada je najmanje bitno. Čak i to da li ima garažno mesto ili ne je nešto što nije od presudne važnosti, niti će uticati na moju odluku jer jedino što je važno jeste to da država uvek može da računa na mene kada dodeljuje stan, pogotovo kada su ovakve okolnosti – dodao je predsednik.

Kako Njuz nezvanično saznaje od izvora bliskih Vladi ministar policije Aleksandar Vulin je spreman da u slučaju rata podseti celokupnu javnost na to da on ima veoma veliku dioptriju zbog koje nije sposoban za vojsku.

Miroslav Vujović

 1. Рајко kaže:

  Људи, осим што сте духовити – ви сте и видовити.
  Се што напишете је жива, божија, истина.
  Овај неизлечиви примерак шешељизма својим постојањем доказује колико сте у праву.

 2. Kapetan Perica Stojanovic kaže:

  Pi….vam materina izdajnika zar u ovo vreme kada se rešava pitanje rata ili mira da ne izgubimo Kosovo i Metohiju vi ovakve stvari i gluposti pišete protiv naše zemlje i predsednika.Ima onoga gore da bog da podržali u najvećim mukama.Sram vas bilo mislite li Vi o deci ženama i starim ljudima.

 3. Баш Рђа kaže:

  У тренутку када се куртијева “сафари возила” приближавају северу Косова, наш врховни кловандант испаљује самонавођеног пуковника на Бондстил, али он због лоше видљивости погађа теткин стан у Канади, АНИМИРАНО!!! https://www.youtube.com/watch?v=6j31FgICouw

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *