njuz-autor

AUTOR: urednistvo

21. maj. 2022

Vučić: Srbija će ostati neutralna povodom razvoda Džonija Depa i Amber Herd

BEOGRAD, 21. maj 2022, (Njuz) – Tokom današnjeg vanrednog obraćanja građanima predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je da će Srbija ostati neutralna kada je u pitanju razvod Džonija Depa i Amber Herd.

On je tom prilikom rekao da trpi stravične pritiske sa svih strana da zauzme jednu ili drugu stranu, ali da on to neće učiniti makar ga mlatili motkama po glavi.

– Nad Srbijom su se nadvili ogromni i gradonosni oblaci. Ja to neću da krijem od građana, nalazimo se u teškoj situaciji, možda i najtežoj u novijoj istoriji. Mi smo u specifičnoj situaciji, pre svega zbog dobrih odnosa sa Džonijem Depom, kome ne želimo da okrenemo leđa, a sa druge strane ne bismo da nekim ishitrenim potezom zatvorimo vrata eventualnoj saradnji sa Amber Herd – objasnio je Vučić.

– Pritisci stižu sa svih strana, ja noćima ne spavam jer pokušavam da nađem rešenje koje će nam omogućiti da zadržimo neutralnu poziciju dok se razvod ne okonča. Nije lako, ali ja neću da vam kukam, a isto tako ne pada mi na pamet da ulepšavam situaciju i da lažem građane kako je sve u redu i kako ovaj razvod neće imati uticaja na položaj Srbije u svetu – rekao je predsednik.

On je podsetio je da je Srbija jedina zemlja u Evropi koja nije zauzela stranu u razvodu poznatih glumaca zbog čega se sada nalazi pod ogromnim pritiskom.

– To nam pravi velike probleme, ti problemi nisu mali i biće sve veći. Plašio sam se da ovo može da se desi i sad mi dođe da uzmem konopče i da se obesim zbog toga što nisam ranije reagovao jer bismo možda bili u malo lakšoj situaciji. Ja ovo nisam video, nisam sanjao da ću doživeti i videti, a bio sam svedok velikih pritisaka sa kojima nisam želeo da opterećujem građane. Građani moraju da razumeju poziciju u kojoj se zemlja nalazi i da shvate da se suočavamo se sa neviđenom histerijom – izjavio je Vučić.

Predsednik je tom prilikom napomenuo da daje sve od sebe da građani na svojoj kože osete što manje posledica koje su nastale razvodom Depa i Herdove, ali da već sada može da kaže da ćemo biti gladni i da ćemo imati problema sa grejanjem jer se ovakav razvod dešava jednom u hiljadu godina.

Nenad Milosavljević

  1. Davor kaže:

    Pojavila se nova novčanica od 100 dolara sa likom Putina . Ukucajte u Google: Vladimir Putin's Face Is Now on American Money in Moscow

  2. Nebojsa kaže:

    Vucic je otvoreni debil. Neverovatno.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *