njuz-autor

AUTOR: Bane Grkovic

11. apr. 2018

Vučić strahuje da bi Janković mogao da napusti politiku

BEOGRAD, 11. april 2018, (Njuz) – Lider SNS-a i predsednik Srbije Aleksandar Vučić najviše strahuje od toga da bi lider Pokreta slobodnih građana Saša Janković mogao da se povuče iz političkog života Srbije.

Kako saznaje Njuz, Vučić je svoju bojazan saopštio najbližim saradnicima i istakao da bi, ako bi se to desilo, to mogao da bude do sada najjači politički udar opozicije na aktuelnu vlast.

– Predsednik Vučić nam je jasno ukazao da bi to moglo da skrene pažnju sa opozicije, koja ne zna šta radi, na nas, kao i da bi to stvorilo prostor da se pojavi neko ko bi bio ozbiljan opozicionar – ističe izvor Njuza.

On navodi da Vučić skoro svakog jutra pogleda da li je Janković napisao nešto na Tviteru i čim vidi da jeste, momentalno se smiri, jer to znači da i dalje ostaje u politici.

Ipak, lider naprednjaka je, kako kaže naš izvor, već izdao naloga da se napravi akcioni plan delovanja u slučaju da se ove njegove crne slutnje obistine.

– Vučić je saradnicima napomenuo da budu na oprezu jer ga ne bi iznenadilo da se svi lideri opozicije povuku iz politike samo da bi napakostili njemu i Srpskoj naprednoj stranci – kaže izvor Njuza.

Bane Grković

 1. milan (nisam odavde) kaže:

  Nema on, objektivno, od čega da strahuje. Dok ima na vlasti vulina, dačića, djurića i bratove, dok mu je u opoziciji Saša Šutanovac i Boško Radulović, zaista nema razloga za strahovanje. Jedino ona Merkelova i onaj tači, jedno ga ćuška a drugo stalno tera na rukovanje. Al to, hrabro, odradi sam samcat na nekom patosu i kaputu u Briselu (čak i bez bljutave hrane) – ma ni zbog toga ne mora da strahuje. Ustvari dokle god je glas u Srbiji – cipovka i frtalj kile čvaraka njemu je sve potaman! Problem će nastati ako apetiti Srba porastu – al to je ,,plus kvam futur” – što bi zbog toga bio zabrinut danas!

 2. voya montoya kaže:

  Svi smo Sasa…?? Barem prema svakodnevnom gibanju,reka plovna nosi g….A neka i isplivaju…!! Sta ce biti-nemamo pojma,svi zgrceni,iza zavesa svakodnevice,beogradske,plutamo,usidreni na ( h)umoru…

 3. Svejk kaže:

  Proročica Baba Vangana je gledajući u šolju svog komšije predvidela da će Saša Janković doći na vlast u 2018. godini.
  Ako se to obistini, Saša će Vanganu staviti na mesto ministarke za predviđanje budućnosti Srbije.
  Supruga komšije će verovatno posle otići u Japan da bi izvršila harakiri jer je član SNS-a.
  Ćerka komšije će se vratiti iz Nemačke da bi je zaposlili kao medicinsku sestru u kantini Narodne Skupštine Srbije.
  Maja Gojković će se, posle smene Angeline Merkel kandidovati za predsednicu Nemačke.
  Šešelj će otići u Ameriku gde će raditi kao psihijatar u logoru za zbrinjavanje siromašnih amerikanaca.
  Ostali političari iz Srbistana će 31.12.2018.,na poslednjoj sednici Skupštine izglasati zakon o svom penzionisanju i izgraditi veliki Manastir u kome će živeti sretni do kraja života.

 4. Malo mnogo kaže:

  Bogami teško će iko moći da glumi opoziciju kao on.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *