njuz-autor

AUTOR: urednistvo

23. jan. 2013

Vučić: Svaki dan ću otkriti po jedno slovo iz imena trojice biznismena koji koče posao sa šeikom

Vučić će sutra otkriti koji samoglasnik jedan od biznismena ima u svom imenu

BEOGRAD, 23. januar 2013, (Njuz) – Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Aleksandar Vučić izjavio je sinoć da trojica biznismena koče sklapanje posla vrednog 100 miliona evra sa šeikom iz Ujedinjenih Arapskih Emirata. Kako nije naveo njihova imena, većinu medija je zanimalo o kojim se tačno biznismenima radi, zbog čega je Vučić izjavio da će narednih dana otkrivati po jedno slovo iz njihovih imena.

– Svestan sam da javnost želi konkretna imena, a ne samo prazne priče. Zbog toga ću već danas otkriti da jedan od biznismena ima slovo “n”. Tokom dana ću reći da li se slovo “n” nalazi u imenu ili prezimenu, a večeras ću reći i koje po redu slovo ono zauzima – izjavio je Vučić i najavio da će sutra otkriti slovo iz imena drugog biznismena, a ekskluzivno za Njuz je izjavio da je reč o jednom samoglasniku.

Vučić je rekao da će na ovaj način javnost za mesec dana biti upoznata sa imenima trojice biznismena, ali da će mnogi već nakon dve nedelje moći da shvate o kome je reč.

– Šaljemo jasnu poruku da niko nije jači od države i da niko ne može da spreči ekonomski procvat, pa tako ni biznismen sa slovom “n” u svom imenu – izjavio je Vučić i apelovao na medije da ne objavljuju njihova puna imena dokle god i poslednji građanin ne bude shvatio o kome je reč.

Marko Dražić

 1. coa kaže:

  Pocinje sa slovom “n” jbt pa to je Njuz, gotovi ste do kraja meseca.

 2. Ja sam kaže:

  A, ko ce biti Milka Canic u ovoj slagalici?

  P.S.
  Gospodji Milki zelim da nam se sto pre vrati.

  1. Stanarević kaže:

   :-D Nije to slagalica, već Galgenmännchen (Hangman, ili vešala, kako već naša deca zovu igru sa pogađanjem slova u imenu).
   A ko će da visi – videćemo za koju nedelju!

 3. premijer iz senke kaže:

  Znaci igramo se cica Glise! Ko li ce da visi na kraju, pitam se!
  Kad moja vlada iz senke dodje na vlast nakon sledecih izbora, igra cica Glise ce postati redovna istrazna procedura!

  1. ;-) kaže:

   Kakva vlada iz senke? Ti i kad su imali vladu, vladali iz lezi begova. Treba neko da ih glasa da budu vlast? Da je neko hteo da ih vidi u vlasti, dao bi im poverenje, ponovo

 4. smejač kaže:

  sledeći tekst vučić se priključio karameli u borbi protiv bračnih prevara u srbiji, dobio je podršku marjana rističevica, opozicija smatra da je to samo skupljanje političkih rodna i da su te prevare iscenirand, vučić kaže da ce se opozicija uveriti

 5. Александар Хејтер kaže:

  Čujem da se Milka Canić prijavila da mu bude supervizor ove slagalice.

 6. Malo ja sam kaže:

  Cujem da se stvorio red ispred opstinskih saltera za izmenu imena.
  Masovno se izbacuje slovo ,,n”.
  Tako Milan postao Mila,
  Dragan- Draga,
  Zoran-Zora,
  Srdjan -Srdja,
  Hamovic- Amovic ( zlu ne trebalo zbog onih koji ne razlikuju cirilicu i latinicu)
  Peconi- Peco…
  Neki ce morati i pol da menjaju.
  Predsednik Srbije, Ikolic, za sada nista nece menjati.

  Predsednik

  1. Malo ja sam kaže:

   Hitno saopstenje iz kabineta prvog coveka Srbije-
   ,,Neko je greskom napisao Predsednik Ikolic.
   Treba da stoji Predsedik Ikolic.

 7. Jan kaže:

  To sam ja .

 8. Славко kaže:

  Не верујем ја Ацики: опет пушта буве! Можда и каже још једно слово, па ће да чека да се коментатори по новинама искрње нагађајући.

 9. Polovni Buntovnik kaže:

  Na slovo, na slovo… N!

 10. Ja ja ja kaže:

  Vucic je Vucko a Toma je Tupko :D

 11. mita car kaže:

  ja znam, Maja Nikolic.

 12. Tagore kaže:

  I Etiopija traži imena proteranih seljaka…
  Za razliku od nekadašnje nasušne zemlje kralja Salasija (Titovog drugara), Etiopija, (bez zločesne Eritreje), je zadnjih 28 leta postala kišovita zemlja blago umerene klime bez mraza i bez zime.
  Promenom klime prirodne savane ove blagodarene zemlje su ostale isključiva državna svojina, tako da samo retki seljaci primitivnim motičicama i grebuljicama pokušavaju da hrane decu po njoj.

  Pre dve godine svemoguća Kina ugleda etiopljansku rupu na sviralu, zakupi milione hektara zemlje po godišnjoj ceni od 1€/hektar pod za 99 budućih godina i protera etiopljanske seljake iz ”ničije zemlje”.
  Iste godine, preko Addis Ababa i uz pomoć etiopljanskih vlasti, Kina naruči, (ako se ne varam), dva puta 15000 srpskih traktora iz Rakovice po ceni od 10.666€ po komadu, (ako se ne varam).

  Uz pomoć srpskih traktora iz Rakovice, Kina će u roku od 5 godina preobraditi divlju savanu u obradivu zemlju i hraniti svet, što je i njena želja.

  Najnoviji srpski traktor bez kabine i bez prikolice mežete videti na sajmu srpske hrane u Berlinu:
  http://www.blic.rs/data/images/2013-01-18/306104_sajam01-foto-_f.jpg

 13. Tagore kaže:

  I…, na svečanom sajmu srpske hrane u Berlinu iz neke daleke zemlje na terenu se nađe neka mala 33-godišnja kineska seljančica Li Na, pa udari Mariju Šarapovu u glavu, proguta teglicu srpskog ajvara od papričica ljutih i kaže:
  I remember you”…

 14. seljak kaže:

  Prete nam novim izborima jer ima puno ljudi sa slovom “n” u imenu koji sprečavaju sklapanje novih ugovora o poklanjanju i prodaji Srbije. Uzrok ovih tragičnih najava novih izbora je i stručnost Dinkića koji je izračunao da će za šest meseci sve pokloniti(a ostalo bogame i prodati) iz Srbije koja će i sama morati da menja ime jer je ovo ime ozoglašeno kod stranaca koji će je posedovati. Posle toga će novi vlasnici ove države smeniti političare(“po zasluzi”) i otpustiti preostale stanovnike(penzionere) jer neće hteti da im plaćaju penzije.

  1. Tagore kaže:

   Hvala (.)

 15. Shumsky kaže:

  a ne kaže da li je ćirilično H ili latinično N.

  ..meni to sluti na mutnu radnju….

 16. sanak kaže:

  Zmurke? Pu za Nenada Popovica! Di ces vece N? A i seik nije iz Rusije, bre!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *