Predizborna kampanja se vodi svakog dana, poručio je Vučić
njuz-autor

AUTOR: Marko Drazic

25. apr. 2016

Vučić svečano obeležio početak nove predizborne kampanje

BEOGRAD, 25. april 2016, (Njuz) – Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić danas je u 12 časova zvanično započeo početak nove predizborne kampanje.

Kako je rekao okupljenim predstavnicima u sedištu stranke, predizborna kampanja počinje danas i trajaće minimum nekoliko meseci, a najviše dve i po godine.

-Mnogi političari su u predizbornoj kampanji samo pred izbore, što se vidi i po njihovim rezultatima. Ono što razlikuje ozbiljnog od neozbiljnog političara je vođenje predizborne kampanje svakog dana. Nikada ne znaš kada predsednik vlade odluči da raspiše vanredne izbore, zbog čega moraš da budeš spreman – izjavio je Vučić.

On je napomenuo da se veoma uželeo predizborne kampanje jer nije bio u njoj od četvrtka u ponoć do ponedeljka u 12 časova.

-Kada je čovek godinama u kampanji, teško mu je da se pomiri sa običnim danom kada ne daje neka predizborna obećanja, otvara fabrike, komunicira sa medijima, ali takav je život. Pun uspona i padova, odnosno kampanje i nekampanje. Želeo bih da svih svojim kolegama iz stranke i simpatizerima, ali i predstavnicima opozicije, poželim uspešnu predizbornu kampanju – izjavio je Vučić, koji već za ovu nedelju najavio veliku turneju po TV stanicama.

Marko Dražić

 1. Рубљов kaže:

  ангела меркел у 12 часова и 10 минута честитала кабинету немачке канцеларке што је честитао у 12 часова и пет минута свечано отварање предизборне кампање председнику српске напредне странке фрау александру вучићу…Посебна захвалност за чињеницу што је честитка кабинета написана писмом Лужичких Срба…

 2. Ja sam kaže:

  toma ce se na predsednickim izborima kandidovati pod imenom aleksandar vucic.

 3. sremac kaže:

  Već se zna slogan za te nove izbore: UJEDINJENI J..EMO SVE (a naročito narod)

 4. bre kaže:

  znaci svaki dan otvaranje fabrika….. znaci do sledecih izbora za dve godine 731 nova fabrika….

 5. milan (nisam odavde) kaže:

  Ako se za uspeh smatra da je igubio dosta mandata, ako mu je dobro da će raditi pod uticajem i kontrolom svog mentora i ,,prve dečačke ljubavi”, ako pomisli koliko sad kilometara novootvorenih puteva treba da počne da krpi, koliko zatrpanih kamenja treba da zaliva dok ne porastu do objekta u kome ljudi rade…
  Ma super je prošao u ovoj kampanji. Želim mu sto kraću i još ,,uspešniju” ovu koju je netom otvorio.
  Ako bude jednako uspešan, možda Srbiji i krene na bolje. Al sad bar zasigurno nikog ne može da krivi!

  1. Ja sam kaže:

   Nista ne brini. Narod je tu da sva stara obecanja zaboravi i sa zudnjom docekuje nova. Kada se spoje sizifrena sadizamaticnost vodje i mazohizmatizam zivlja srpskog eto njega jos koju godinicu na grbaci nasoj.

   1. milan (nisam odavde) kaže:

    vodjin problem je što pare ostvaruje samo po dva osnova (privredu nema niti zna kako da je napravi) – kreditima sa strane ili kradjom od naroda (oba isprobao u prošla dva mandata). Pšto mu kredite više niko neće dati – ostaje narod, koji uvek zadnji shvati – al njihov izbor – njihova sreća!

  2. haha kaže:

   Sreca prosla izborna trka, pa onaj bager (sto su ga vozali od “gradilista” do “gradilista”) moze da se popravi i odmori jos dve do tri godine. A ona tri glumca sa slemovima se mogu otpustiti da se ustedi na budzetu.

   A sto se tice vlade – eto nama novih vunderkindova, tipa Krstic, Verbic, Vesic itd (zaboravio sam koga nam je Veliki Vodja predstavljao kao genijalce) da nam “poprave” ekonomiju i poboljsaju stanje u drzavi i gradovima.

   Ah da, radujem se novim aferama, i clancima na njuzu. Cini mi se da ce jedino njima krenuti bolje :(

 6. Zoin Mihailo kaže:

  Nekada je život veći NJUZ od NJUZ-a.
  Vučić je počeo novu kampanju, čim su se izbori završili.
  Ako to opozicija ne shvati, kasnije će biti kasno.

 7. Ziki kaže:

  Pa zar oopet!!!!
  Odmori malo vredni covece.

 8. voya montoya kaže:

  …ali se i Verica Radeta sprema za prve redove u parlamentu,počela je da nosi klompe…

  1. vitez kaže:

   Ako, udri Verka, nadam se da ovoga puta nećeš promašiti.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *