njuz-autor

AUTOR: urednistvo

14. okt. 2021

Vučić svečano otvorio novu fabriku opozicije

BEOGRAD, 14. oktobar 2021, (Njuz) – U prisustvu najviših državnih funkcionera i predstavnika medija, predsednik Srbije Aleksandar Vučić otvorio je danas u Beogradu najmoderniju fabriku za proizvodnju opozicije. Tokom ceremonije otvaranja, predsednik je istakao neophodnost ulaganja u inovacije i nove tehnologije.
– Ponosan sam što danas mogu da otvorim jedan ovakav pogon kakav nema nijedna država u regionu. Zahvaljujući njemu, Srbija će ubrzati svoj ekonomski rast i ostaviti konkurenciju daleko iza sebe – uveren je Vučić. – Kapacitet fabrike je dovoljan da, za početak, potpuno podmiri potrebe domaćeg tržišta, a sa stranim partnerima uveliko razgovaramo o mogućem izvozu u njihove zemlje. Srbija je odavno ekonomski lider regiona, a ovim potezom preuzimamo vodeću ulogu i na polju inovativnih tehnologija – jasan je predsednik. – Meni lično uopšte nisu potrebni novi opozicionari. Još uvek koristim stare, ali naši građani, s pravom, žele modernizaciju i ja to moram da im obezbedim – dodao je on.
Država je novčano pomogla izgradnju ove fabrike, a novi modeli opozicionih političara će vrlo brzo izaći sa proizvodnih traka.
– Fabrika je plod zajedničkog rada našeg stručnog tima i Vlade Srbije – kažu u menadžmentu ove kompanije. – Detaljno smo analizirali potrebe tržišta i verujem da će naši novi modeli zadovoljiti i građane sa najistančanijim ukusom. Naredne izbore ćemo dočekati sa širokom lepezom savremenih opozicionih političara različitih ideologija i programa. U ponudi ćemo imati desničare i levičare, nacionaliste i kosmopolite, one koji se zalažu za evroatlantske ili evroazijske integracije, ekologe, liberale i konzervativce, a svi modeli će imati mogućnost međusobnog spajanja i pravljenja različitih kombinacija. Očekujemo da ćemo, na obostrano zadovoljstvo, potpuno zadovoljiti sve ukuse i potrebe potrošača i da ćemo opravdati ulaganje države u našu fabriku – optimistično najavljuju investitori.
Bojan Savić
  1. Vladimir Nikolic kaže:

    А има их доста типа Ђиласа, Шешељуге, МиЗаветнице, травестита перверзњака Вацића, гђе Радуловић, фолиранта патриотског Обрадовића, аналног Шапића, Крмка Чанка, Чеде Прашка итд, не могу се сетити осталих циркузаната.

  2. voya montoya kaže:

    Niko da zastiti ovaj domaci brend…?? Domaci proizvodi, ipak nisu na ceni…!! Valjda , zato sto ima puno bofla, koji ne prolazi na srbskom probirljivom trzistu…AV i njegove propale secerane…!! I Sve sa planom B… tj. Budzet- Srce Srbije…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *