nazad na vrh

Vučić tokom privatne posete Njujorku posetio Dnevnik 2

Vučić iskoristio priliku da poseti najveću njujoršku atrakciju

BEOGRAD, 22. mart 2018, (Njuz) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić iskoristio je sinoć priliku da, tokom privatne posete Njujorku, poseti i Dnevnik 2 Radio-televizije Srbije.

Vučić je rekao da, kada je planirao put za Njujork, nije očekivao da će biti u situaciji da se pojavi uživo u Dnevniku i da tu priliku, koja mu se iznenada ukazala, nije mogao da propusti.

– Probudio sam se, kao i svakog dana, oko dva, pola tri ujutru i krenuo sam u šetnju. Obilazio sam knjižare u kojima ću kupiti knjige kada se otvore,kada sam iznenada ugledao TV studio. Bili su tu novinar i kamermani, pa sam prišao i zamolio ih da me, ako nije problem, snime jer sam hteo da se javim građanima video porukom, da im poručim da ne brinu za mene i da ih podsetim da je meni najteže – ispričao je Vučić.

– Kada su mi rekli da sam upravo u Dnevniku RTS-a bio sam oduševljen jer, znate, nemate svakog dana mogućnost da posetite najpoznatiju informativnu emisiju. Nije to nešto pristupačno poput emisija na Pinku ili Hepiju u koje, kao i svaki normalan čovek, mogu da svratim bilo kada, u bilo koje doba dana ili noći, i zbog toga sam, umesto da nastavim sa šetnjom, odlučio da posetim Dnevnik– rekao je predsednik.

– Vreme koje sam proveo u Dnevniku 2 je prelepa uspomena i boravak u Njujorku ću sigurno pamtiti po toj poseti. Pun sam pozitivnih utisaka i madam se da ću imati priliku da ovu emisiju još neki put posetim – dodao je Vučić.

On je napomenuo da tokom posete Dnevniku nijednog momenta nije zaboravio na svoje obećanje da se neće pojavljivati na Javnom servisu sve dok sa RTS-om ne sklopi ugovor.

-Srećna okolnost je bila ta što se baš u tom trenutku u Njujorku zadesio i moj čovek koji se razume u reglere, pa je zahvaljujući njemu poseta Dnevniku prošla dobro – istakao je Vućić.

Soko Sokolović

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
Tagovi: , ,
  1. Moj drug Tasa koji je tipičan unapređeni šešeljoid, pažljivo je odgledao pojavu svog božanstva (nije u Međugorju) i zaključio da je za sve kriva kleta bivša vlast koja je potpisivanjem nekog papira iz 2008.god., prodala Kosovo. A jadan AV sad samo pokušava da umanji štetu. A ni njemu nije lako, jer je šokiran vešću da truli zapad nije pomogao njegovo uspenje do božanstva, samo zato što je lep i pametan…

  2. A da mu nisu ameri rekli da tako mora?

  3. E šefe, šefe – obećo si da nećeš – pa opet jesi. Izgleda da za domaću upotrebu svašta obećavaš i baš te briga. Ovi napolju te drže za potpisano, pa te potetala nužda. A naš narod kaže – nužda zalon menja!

  4. Sto posejes, to ces i poznjeti. Sve se vraca, sve se placa. Dzabe mu sto kupuje knjige i cita. Na podmukli nacin i ideju da se svet oko njega okrece, tesko da ce postici besmrtnu slavu. Materijalno bogatstvo je vec postigao.

  5. Da izjavi za Dnevnik da je lutao, trazio knjižare i uradio ništa.

  6. izdajnik na izdajnickoj televiziji

  7. Pa mogao, je u znak protesta,da prostre i legne na njegov privatni kaput,usred New Yorka,i opet poentira,kao u briselskom scenariju…!!!

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix