Vučić iskoristio priliku da poseti najveću njujoršku atrakciju
njuz-autor

AUTOR: Soko Sokolovic

22. mar. 2018

Vučić tokom privatne posete Njujorku posetio Dnevnik 2

BEOGRAD, 22. mart 2018, (Njuz) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić iskoristio je sinoć priliku da, tokom privatne posete Njujorku, poseti i Dnevnik 2 Radio-televizije Srbije.

Vučić je rekao da, kada je planirao put za Njujork, nije očekivao da će biti u situaciji da se pojavi uživo u Dnevniku i da tu priliku, koja mu se iznenada ukazala, nije mogao da propusti.

– Probudio sam se, kao i svakog dana, oko dva, pola tri ujutru i krenuo sam u šetnju. Obilazio sam knjižare u kojima ću kupiti knjige kada se otvore,kada sam iznenada ugledao TV studio. Bili su tu novinar i kamermani, pa sam prišao i zamolio ih da me, ako nije problem, snime jer sam hteo da se javim građanima video porukom, da im poručim da ne brinu za mene i da ih podsetim da je meni najteže – ispričao je Vučić.

– Kada su mi rekli da sam upravo u Dnevniku RTS-a bio sam oduševljen jer, znate, nemate svakog dana mogućnost da posetite najpoznatiju informativnu emisiju. Nije to nešto pristupačno poput emisija na Pinku ili Hepiju u koje, kao i svaki normalan čovek, mogu da svratim bilo kada, u bilo koje doba dana ili noći, i zbog toga sam, umesto da nastavim sa šetnjom, odlučio da posetim Dnevnik– rekao je predsednik.

– Vreme koje sam proveo u Dnevniku 2 je prelepa uspomena i boravak u Njujorku ću sigurno pamtiti po toj poseti. Pun sam pozitivnih utisaka i madam se da ću imati priliku da ovu emisiju još neki put posetim – dodao je Vučić.

On je napomenuo da tokom posete Dnevniku nijednog momenta nije zaboravio na svoje obećanje da se neće pojavljivati na Javnom servisu sve dok sa RTS-om ne sklopi ugovor.

-Srećna okolnost je bila ta što se baš u tom trenutku u Njujorku zadesio i moj čovek koji se razume u reglere, pa je zahvaljujući njemu poseta Dnevniku prošla dobro – istakao je Vućić.

Soko Sokolović

 1. scoby kaže:

  Moj drug Tasa koji je tipičan unapređeni šešeljoid, pažljivo je odgledao pojavu svog božanstva (nije u Međugorju) i zaključio da je za sve kriva kleta bivša vlast koja je potpisivanjem nekog papira iz 2008.god., prodala Kosovo. A jadan AV sad samo pokušava da umanji štetu. A ni njemu nije lako, jer je šokiran vešću da truli zapad nije pomogao njegovo uspenje do božanstva, samo zato što je lep i pametan…

 2. zivorad stankovic kaže:

  A da mu nisu ameri rekli da tako mora?

 3. milan (nisam odavde) kaže:

  E šefe, šefe – obećo si da nećeš – pa opet jesi. Izgleda da za domaću upotrebu svašta obećavaš i baš te briga. Ovi napolju te drže za potpisano, pa te potetala nužda. A naš narod kaže – nužda zalon menja!

 4. Baba kaže:

  Sto posejes, to ces i poznjeti. Sve se vraca, sve se placa. Dzabe mu sto kupuje knjige i cita. Na podmukli nacin i ideju da se svet oko njega okrece, tesko da ce postici besmrtnu slavu. Materijalno bogatstvo je vec postigao.

 5. Malo mnogo kaže:

  Da izjavi za Dnevnik da je lutao, trazio knjižare i uradio ništa.

 6. amharac kaže:

  izdajnik na izdajnickoj televiziji

 7. voya montoya kaže:

  Pa mogao, je u znak protesta,da prostre i legne na njegov privatni kaput,usred New Yorka,i opet poentira,kao u briselskom scenariju…!!!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *