nazad na vrh

Vučić tražio od paparaca da ponovi snimak jer je trepnuo

FOTO: Informer / Branko Pantelić

BEOGRAD, 22. mart 2014, (Njuz) – Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić zamolio je fotoreportera Informera Branka Pantelića da ponovi snimak njega i njegove nove supruge, jer je na prvoj fotografiji trepnuo, saznaje Njuz.

Fotoreporter kaže da je spletom neverovatnih okolnosti u jednom beogradskom restoranu rezervisao sto u isto vreme kad i Prvi potrpredsednik Vlade i da još uvek ne može da veruje kako se desilo da njegov sto bude tik uz sto bračnog para Vučić.

– Do mene su došle informacije da se gospodin Vučić nedavno ponovo oženio, ali kako nijedan medij nije objavio tu vest, mislio sam da je u pitanju trač – otkriva ovaj fotograf – Shvatio sam da imam ekskluzivu i za čas sam izvadio fotoaparat, promenio objektiv, podesio svetlo, izoštrio kadar, i načinio par probnih snimaka.

Pantelić kaže da je onda načinio nekoliko paparaco snimaka, nakon čega mu se Vučić i obratio.

– Zamolio me je da ponovimo snimak jer misli da je trepnuo. Pogledao sam i shvatio da je u pravu, nakon čega smo uradili još nekoliko paparaco snimaka. Uzeo je fotoaparat i nije imao veće primedbe, samo mi je rekao da obrišem treći i osmi snimak, a zamolio me je, ako nije problem, da četvrti i šesti snimak ne završe u novinama jer nije zadovoljan svetlom.

Glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević pohvalio je svog fotoreportera i rekao da je u novinarstvu nekad neophodno imati sreću i naći se u pravo vreme na pravom mestu.

– Ovim smo još jedanput potvrdili da se ničega ne plašimo i da nema tabu tema za Informer. Nije mala stvar imati hrabrost da prvi objaviš vest koje se svi plaše. Ne znam da li ću snositi neke konsekvence, ali od mene se i očekuje da uvek budem u opoziciji i prkosim svakoj vlasti – izjavio je Vučićević, koji je iskoristio ovu priliku da najavi gostovanje Vučića u naredne tri emisije “Teške reči”.

Marko Dražić

 

 1. kakav ljakse wannabe drzavnik

 2. Fali samo cvet u kosi.

 3. svaka cast aleksandru vucicu i zeni aleksandra vucica,za samo par minuta predanim radom uspeli su da isprave visegodisnji problem treptanja na fotkama u nas srba!!

 4. E izasli da “Mladence”proslave…lepo lepo

 5. Vežba je majka spontanosti

 6. Сви знамо да је овог олоша платио Мишковић, овако дебилне слике пицоустог није могао да направи нико добронамеран.

 7. Znaci, skinula feredzu?

 8. Pokušajte staviti neku ”prvu ili drugu seosku damu” u ruskoj ”Ladi”!
  (I poznato je da Lada-Niva od ‘73. godine i vrbake po ševaru zna da ore.)

  Ih, pa ne može…
  Samo u nemačkom automobilu više klase sve ”to” savršeno ide.

 9. Sad kad je dobio svu vlast, car moze da se opusti i patrijarhalnom srbskom glasacu (kome su tek pocele da rastu magarece usi) obznani detalje svog privatnog zivota. A toliko dugo nas je drzao u slatkoj neizvesnosti, sad pocinje ponovo iz pocetka, otkupice auto od brata, trebace mu i novi stan od 177 m2 (sa vinskim podrumom) , a bacice i svoj dugogodisnji talisman – seseljovu zardjalu kasiku.

  • Objasnjenje:

   Sweaterdouche ili kada se zeznes i zaboravis da skines dzemper koji si u zurbi okacio oko vrata pa ljudi oko tebe odjednom pocnu da se ponasaju vrlo cudno – recituju Pionirsku zakletvu, pominju Supermena, Betmena, Banamena i tako to…

 10. Diktator neznog srca….

 11. Obozavam ovaj njegov hipsterski dzempercic.
  Spreman je za selfie sa Gucci Helle

 12. Kako djeluju nove(mladje!!) zene na politicare ,vidjeli smo kod Putina. Vucicu, ti si na potezu!.Dodik vise ne moze cekati..

 13. Kako djeluju nove(mladje!!) zene na politicare ,vidjeli smo kod Putina. Vucicu, ti si na potezu!.

 14. Divi samo ovu ljankuse kako paradira ovaj prsten…

 15. Ne verujem ja u zvaničnu verziju. Poznato je da on sve vreme bdi nad našim sudbinama a to podrazumeva da ni jednog trenutka ne zatvara oči, znači i ne trepće.

 16. Sramota, pa nije on Stanija Dobrijevic da ga stavljaju u rubriku Paparaco!

 17. Pokušavam da ostavim komentar, ali ne ide! Blokada Ministra informisanja? Legaliste, nacionaliste, demokrate, četničkog evropljanina, Glave srpske patrijarhalno-haremske porodice?

 18. Steta ! Slika je mogla biti Istorijska , a mozda bi usla u sve udzbenike istorije. Samo da je Vucic zadrzao svoju pozu spojenih ruku u prepoznatljivom stavu!!!!!…..

 19. Izgleda da ponovo vazi paravilo “Prvo brak pa mrak”.

 20. U haremu svinja i krmača, ne zaboravite poneti ražanj!
  http://www.youtube.com/watch?v=O89DvVdthDY

  (The ”rib eye” or ”ribeye” (also known as Scotch fillet in Australia and New Zealand), is a beef steak from ”the rib section”.)

  Najbolji goveđi kotlet od 250-400 grama se zove ”la côte de boeuf”, nekada poznatiji kao engleski kotlet ili ”la côte anglaise”.
  Najbolji kvalitet goveđeg kotleta u Evropi daje ”la vache charolaise”, (šarolska krava), ali mi, i ti i ja, ne zamaramo se i proizvodimo više, i po zakonu globalizacije, uvozimo isti kotlet iz SAD za 60 € na velikoprodaji, mada kost čini četvrtinu težine po toj ceni.

  Daleko kvalitetnije i najbolje goveđe meso na svetu po prirodnim pašnjacima visokih stepa proizvodi Argentina po ceni od nekih 17 € kg, ali mi nemamo ugovore ni kapitalističke motivacije da uvozimo KVALITET.
  Najbolje crveno nojevo meso proizvodi severna Rodezija (Zambija), ali mi to isto uvozimo iz Australije po trostrukoj ceni.
  Najbolju francusku malo pitomu živinu ”misirku-biserku-gvinejanku” plaćam 25 € po kilogramu, a Etiopija i dve Gvineje prirodno proizvode isto po nikakvoj ceni.

  – Bez nove svetske evolucije i revolucije tržišta i cena, namigivanjem se može i ”zabezeknuto” opravdati sadašnja ekonomija sveta!

  (Zbog toga ja i ne volim mnogo moju široko otvorenu gubicu bez rezultata da širim.)

 21. Više nego očigledno je da postoje neke interesne grupe koje plaćaju ogroman novac novinarima da prate svaki moj korak i izveštavaju o svemu što radim, bez obzira da li je to nešto potpuno obično ili pak apsolutno nesebičan i herojski čin.

 22. Kako bi nam zivot bio prazan da nam nema vucicevica da nam prati ppv-a.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix