nazad na vrh

Vučić tvrdi da je srpske predstavnike na OI nasledio od prošlog režima

BEOGRAD, 9. avgust 2016, (Njuz) – Mandatar za sastavljanje vlade Aleksandar Vučić osvrnuo se danas na rezultate srpskih olimpijaca i skrenuo pažnju javnosti na činjenicu da ih je sadašnja vlada nasledila od bivšeg režima.

On tvrdi da je to glavnih razlog dosadašnjih neuspeha i da krivce treba tražiti u partijama koje su činile vlast do 2012. godine.

– Još jednom se vidi koliko su veliki problemi koje sam nasledio kada sam postao premijer. Svi ovi sportisti su počeli da se takmiče za vreme bivše vlasti i njihovi rezultati, sami za sebe, govore o karakteru tog režima – naglasio je Vučić.

– Neću da upirem prstom ni u jednog sportistu pojedinačno, ali oni će se prepoznati u mojim rečima. Obezbedili smo im najbolje uslove, obećali nagrade veće od onih koje dobijaju američki takmičari, ali to im izgleda nije dovoljno. Uostalom, ne znam zašto pišete o Olimpijskim igrama, a ne o tome što se 2004. nismo plasirali na Evropsko prvenstvo u fudbalu – dodao je vidno uzbuđeni premijer.

On je, ipak, pozvao građane da zadrže optimizam i da obećao da će učiniti sve da rezultati na narednim takmičenjima budu znatno bolji.

– Tvrdim da nas čeka zlatno doba srpskog sporta čim u reprezentaciju uđu sportisti koji su počeli da se takmiče za vreme mog mandata. Svi oni će sigurno pratiti istorijske uspehe koje postiže vlada, na čijem se čelu nalazim, i našem narodu doneti dosta radosti. Tačno je da nas očekuju teške reforme srpskog sporta, ali obećavam da će one doneti rezultate za dve, najviše dve i po Olimpijade – zaključio je Vučić.

Bojan Savić

  1. aco ti vredis za dva, maltene dva i po pedera.

  2. Ali za dve najviše dve ipo godine…..!

  3. AAHAHHAHAHAHHAHHAHH ovo je smesno, on je lud, kakvi crni uslovi, svi smo svedoci kako se u srpski sport ne ulaze, a on sad i u sport uvlaci politiku da bi imao vise glasova, stvarno je Mucic, ne sto se muci nego sto mucenik pridobija glasove na svakakve nacine, ne znam kako ga samo nije sramota.

  4. Pa dali si ti vucicu normalan covek, pa nije sport politika,sad si me razocarao i ti mi nesto kazes da si protiv stranackog zaposljavanja ,pa sta je onda ovo sto govoris!!?? Ko si ti da menjas sportiste eee??!!

  5. Naročito podbacuje Haški bacač kugli…

  6. Он то као мисли да нас завлачи још 2 – 3 олимпијаде?? – Ma ljudi moji, ta je li to moguuuće?!?! – Јесте Младене. И без Фрање и без Тииите… Имамо ми таквих за извоз, ал’ нико их неће, ни на поклон.

  7. Slazem se sa drugom Vucicem, uz ovu vlast najbolje rezultate cemo ostvariti na toj I po olimpijadi. LOL

  8. I njega smo nasledili od bivseg rezima.

  9. Sport je opijum za Narod,eto u vreme Reformi i Exposea,napokon otrežnjenje.Ali Premijer ne vidi da smo uštedeli čak milione evra,neosvojivši nijedno odličje.Nije dno…!!!

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix