njuz-autor

AUTOR: Soko Sokolovic

18. mar. 2017

Vučić tvrdi da knjigu nije držao duže od dve najviše dve i po godine

BEOGRAD, 18. mart 2017, (Njuz) – Predsednički kandidat SNS-a Aleksandar Vučić tvrdi da bibliotekarka iz njegovog poslednjeg predizbornog spota nije u pravu kada kaže da on sa vraćanjem knjige kasni 35 godina.

Prema rečima premijera on je gospođi Nadi prilikom uzimanja „Đulića“ obećao da će knjigu vratiti za dve, najviše dve i po godine i to obećanje je ispunio jer on drži svoju reč.

– Ja nemam problem da priznam grešku, kada primetim da sam je napravio, pa samim tim očekujem da i drugi to isto urade. Gospođu Nadu poznajem jako dugo, još od malih nogu, uvek smo imali veoma korektan odnos i zaista sam bio neprijatno iznenađen kada je rekla da sa vraćanjem knjige kasnim čak 35 godina jer je to nemoguće pošto nikada ne obećavam ono što ne mogu da ispunim – izjavio je premijer.

– Svi koji me barem malo poznaju, a tu ubrajam i gospođa Nadu, znaju da ja nikada ne dajem nerealne rokove i da nikada nisam pogazio datu reč. Tako je bilo i kada sam iz biblioteke uzeo „Đuliće“, knjigu našeg velikog pisca Jovana Jovanovića Zmaja. Ona me je pitala „Alek, kada ćeš vratiti knjigu“, a ja sam joj rekao da se malo strpi i da može da je očekuje za dve, najviše dve i po godine. Takođe sam joj rekao sam i da ja nisam kao oni iz bivše vlasti koji knjige u biblioteke nikada nisu vratili, pa sada moram da vraćam i ono što su oni uzimali – istakao je predsednik Vlade.

Vučić je napomenuo da nije zadovoljan ni krajem spota, odnosno da njegova rečenica da ide kući ne odgovara relnosti pošto se dobro zna on nikada ne ide kući jer radi danonoćno.

Soko Sokolović
 1. zivorad stankovic kaže:

  Kada bi vratio knjigu onog rusa o KRUGOVIMA?

 2. frka kaže:

  Proucavao je “Jututunsku jahahahu” pa Mu je trebalo vremena. Juratutunci i njima slicni Mu, Mu daju glas i vole Ga,Ga. Radi Njega sunce greje s neba.
  Vazno je da ce biti srecni i Juratutunci i Balakaha jer ce biti dosta praznih reci Juhahaha.

 3. scoby kaže:

  Srbija se u poslednjih 5 godina pod njegovim mudrim vodjstvom pretvorila u djulica uveoka…

 4. Ja sam kaže:

  Nemam vremena da komentarisem ovog jadnika, odoh da slusam Sasu, Belog i Vuka.

 5. Danen kaže:

  Ajkula dobila otkaz u biblioteci. Mozda Vucic ima člansku kartu biblioteke, ali ona nema SNSa.

 6. milan (nisam odavde) kaže:

  Šta su sve On i njegovi pouzimali, pa nikom ništa, a sad zapelo kod jedne knige!

 7. Sp kaže:

  Ja sam vratio majčino mleko kad sam video spot.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *